Šta žene žele u sexu ali se stide da traže

Šta žene žele u sexu ali se stide da traže

U krevetu tabu tema ne bi smelo biti, naročito ako među partnerima vlada poverenje, poštovanje i ljubav. Ipak, postoje neke stvari u seksu koje žene žele, ali ih se boje ili stide predložiti svojim partnerima.

Vreme je da se to promeni pa evo nekoliko saveta kako razgovarati o škakljivoj temi i, na kraju, uživati na obostrano zadovoljstvo.

1. Želi da joj partner pruži više oralnog seksa

Neke žene vrlo su kritične kada je reč o njihovoj vagini, brinu se zbog njenog izgleda, ukusa, mirisa što koči u potpunom uživanju u oralnom seksu. Kao što muškarac voli primati komplimente za izgled, žena voli čuti pohvale i za svoj najintimniji deo tela.

Partnerove reči: kako je lepa ili kako lepo miriše vratiće joj samopouzdanje i probuditi želju da što češće uživa u kunilingusu. Masaža unutrašnje strane bedara pre odnosa pomoći će da se potpuno opusti i zaboravi bilo kakve komplekse.

I emancipovana žena sa najviše samopouzdanja ponekad voli da muškarac dominira u krevetu i naređuje joj što da radi, kažu stručnjaci.

 

Novi bizarni seks trend je zaludeo svet: Muškarci ga naravno već obožavaju!

 

2. Želi probati seks u javnosti

Seks u javnosti može biti nepraktičan, ali i neverovatno uzbudljiv. Za početak možete probati samo predigru, na primer, maziti se u ćošku bara punog ljudi, na zadnjem sedištu auta ili na stepenicama ispred zgrade. Kada se malo izvežbate i oslobodite potražite neko skrivenije javno mesto i rizikujte!

 

 

KORISTE GA ŽENE ŠIROM SVETA: Ovo je glavni razlog izostanka vrhunca

 

3. Želi da je partner pljuska po guzi tokom seksa

Lagano lupanje po guzi tokom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nežnijeg pola, ali se stide to tražiti iz jednostavnog razloga: smatraju to smešnim. Muškarci su, kada je o tome reč, puno odvažniji, a dobar način da saznate želi li vaša partnerka da je lupite po guzi je da je to nežno pitate.

U ovoj igrici podjednako mogu uživati oba pola: ženama šalje puno prijatnih, škakljivih trnaca u vaginalno područje, dok muški tvrde da im pljuskanje partnerke po guzi budi osećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.

Izvor: srpskacafe.com

1 KOMENTAR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close