IMAM 2 PROBLEMA, STOMAK ME PRESEČE KADA POMISLIM NA TO: Prilično sam zgodan, bez lažne skromnosti, ali mi OVO nikako ne ide u ŽIVOTU!

IMAM 2 PROBLEMA, STOMAK ME PRESEČE KADA POMISLIM NA TO: Prilično sam zgodan, bez lažne skromnosti, ali mi OVO nikako ne ide u ŽIVOTU!

Anonimni mladić podelio je sa svima životnu priču, koja ga već dugo muči, a u pitanju je to što mu jednostavno ne ide sa devojkama.

On je u svojoj ispovesti istakao da iako lepo izgleda, to mu ne pomaže da osvoji „onu pravu“.

„Imam 2 problema. Kad god negde izađem u klub, prvo nemam hrabrosti trezan da priđem devojci, znači nema te sile koja bi me naterala, jednostavno me preseće u stomaku sama pomisao na to. Srce počne nenormalno da mi lupa, pocrvenim i sav sam smušen, uz alkohol je malčice bolje pošto kao ne znam za sebe“, počeo je mladić i dodao:

„Drugi problem je to što i kad priđem devojci u klubu nemam nikakvu „žvaku“. Nemam pojma kako da je zavedem i sam sebi sam ljigav, ne znam šta da pričam, kakve šale da „bacam“, da li da budem ozbiljan ili možda forsiram komplimente… Uvek vidim neke „kul“, harizmatične momke kako u klubu zavode zgodne cure, nešto im šapuću na uvo, ove se smeju, a ja se pitam: „Pa šta im pobogu govorite da ima takav efekat?“ Ja jedino što mogu su klasična leksikonska pitanja, a šta kad ponestane informacija? Što je najveća ironija ja sam poprilično zgodan (bez lažne skromnosti) i često me devojke odmeravaju i pokušavaju da flertuju sa mnom. Imam osećaj kao da ne iskorišćavam sav svoj potencijal.“

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close