JEZIVA ISPOVEST DVE SESTRE: Kada bi tatu seksualno zadovoljile, uzimao bi naše ljubimce i…

JEZIVA ISPOVEST DVE SESTRE: Kada bi tatu seksualno zadovoljile, uzimao bi naše ljubimce i…

Dve sestre, čiji je otac pedofil koji ih je silovao godinama nikada neće doživeti pravdu jer je sud odlučio da njihovog oca oslobodi (79) jer je dementan. Helen i Rut, danas odrasle žene, iz Velike Britanije, čekale su pravdu i nadale se da će njihov otac biti osuđen za zločine koje je počinio, ali je direktor javnog tužilaštva Alison Saunders potvrdio prošle nedelje da on nije mentalno sposoban da odgovara za svoja nedela.

– Znam da je demencija veoma ozbiljna bolest. Ali to ne znači da ljudi na taj način mogu da izbegnu zatvor. Zakon treba da kazni sve prestupnike. Za žrtve uvreda je oslobađanje – rekla je Helen za Mirror.

Šokirala sam se kad sam saznala da čekam trojke: A onda sam im PAŽLJIVO PREGLEDALA LICA – i otkrila stvar koja je ZAPANJILA LEKARE

Otac mi je uništio život

Druga zlostavljana žena rekla je da joj je otac uništio život i da se nadala da će nekada doživeti pravdu.

Njih dve su imale strašno detinjstvo. Bile su u rukama svog oca, a Rut je posvedočila da su joj prva sećanja na detinjstvo silovanje. Kako su posvedočile, svaki put kad ih je zlostavljao vezivao im je ruke lancima, ali i da ih je zlostavljao pred prijateljima koje je dovodio kući nakon noćnog izlaska. Pored seksualnog zlostavljanja koje su trpele gotovo svaki dan, otac ih je maltretirao na taj način što je ubijao njihove ljubimce.

– Stavljao je mačiće i štence u mašinu za pranje i zavrtao vratove zečevima. To je bio njegov način da pokaže da je gazda i da moramo da ga slušamo – rekla je Rut.

DEVOJČICA KOJA JE UPALA U FARBU NA NOVOM BEOGRADU I DALJE KRITIČNO: Priključena je na aparate, borba za maleni život i dalje traje

Kada je napunila 15 godina Rut je pronašla dečka i tada su njene muke prestale, jer je otac više „pažnje“ od tog trenutka posvećivao Helen.

 

Izvor: srbijadanas.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close