Nikada ne biste pogodili: Evo u kojim godinama žene najviše uživaju u seksu!

Nikada ne biste pogodili: Evo u kojim godinama žene najviše uživaju u seksu!

Seks je bolji u starijoj dobi, pokazala je jedna studija.

Naime, u istraživanju u kojem je učestovovalo 828 ispitanika, 37 posto ženskih i 34 posto muških ispitanika priznalo da su 40-te najbolje godine za seks.

Naučnici koji su radili istraživanje su rekli: „20-godišnjaci imaju više seksa, ali 40-godišnjaci zaista uživaju u seksu.“ Razlog tome je činjenica da 40-godišnjaci imaju manje kompleksa, a više iskustva.

Oni tačno znaju šta žele, nije ih sramota zvukova ili pokreta koje rade za vreme seksa i ne brinu se o malo celulita ili nekoliko bora.

Takođe se manje plaše da će zakazati. Dakle, seks u starijoj dobi je puno opušteniji, pa je ujedno i bolji.

Naravno da je lepo kad dvoje ljudi prvi puta vodiljubav. Mirisi, osećaj na koži, svo to uzbuđenje i slast koju ima seks: sve je novo i uzbudljivo. Ali, kad si u srednjim godinama, dolazi do nečega što seks čini još boljim: iskrena ljubav. Osim toga, tačno znate šta vaš partner želi, a i on zna šta vi želite. Ne morate više da krijete svoje maštarije i možete se bolje i lakše prepustiti.

S godinama sve više uživamo u seksu. A to je velika prednost kad se radi o željenom orgazmu – žene iznad 40-te imaju manje problema da stignu do vrhunca.

Jedno istraživanje je pokazalo da 40 posto ispitanih 20-godišnjakinja ima problema s postizanjem orgazma, dok je isto to izjavilo 20 posto žena u četrdesetima.

 

Izvor: stil.kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close