„Opipala sam stomak i shvatila da VIŠE NISAM TRUDNA“: Majka je 23 dana bila u komi a onda je MEDICINSKA SESTRA IZVELA ČUDO

„Opipala sam stomak i shvatila da VIŠE NISAM TRUDNA“: Majka je 23 dana bila u komi a onda je MEDICINSKA SESTRA IZVELA ČUDO

Bila je u komi 23 dana. Onda su joj u naručje stavili njeno novorođeno dete i desilo se čudo!

Amanda da Silva (28) iz Brazila, doživela je elipeptični napad neposredno pred porođaj. Zbog toga su je uveli u veštački indukovanu komu u kojoj je provela 23 dana, a beba je za to vreme bila na intenzivnoj nezi.

Nikako se nije budila iz kome i na kraju je Fabiola Sa, sestra na intenzivnoj nezi, predložila najjednostavnije i ispostaviće se, jedino rešenje – bebu su joj stavili u naručje.

– Sećam se da sam odjednom osetila težinu Viktora u naručju. Bila sam potpuno zbunjena, moj tata je bio tu i sećam se da sam ga pitala da li je beba moja. Onda sam opipala stomak i shvatila da više nisam trudna – seća se Amanda.

Osoblje bolnice, uključujući i lekare, bilo je u potpunom šoku.

– Čim je Amanda osetila dodir bebe, počela je da plače. Bile su to suze ljubavi. Promucala je: „Ovde sam, živa sam, hoću da živim“. Svi smo jecali kraj kreveta, u šoku što se tako brzo oporavila – kaže Fabiola.

Inače, Amanda je u bolnici završila u martu ove godine, zbog napada koji su joj se desili u 37. nedelji trudnoće, pa je Viktor rođen hitnim carskim rezom.

 

Izvor: zena.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close