ŠOKANTNE ISPOVESTI ŽENA O ANALNOM SEKSU: Pokušala sam, ali p.nis NIJE MOGAO da uđe do kraja, a osećaj je ko da si na WC šolji…

ŠOKANTNE ISPOVESTI ŽENA O ANALNOM SEKSU: Pokušala sam, ali p.nis NIJE MOGAO da uđe do kraja, a osećaj je ko da si na WC šolji…

Ova tema je još tabu i mnogi se stide da otvoreno govore o tome. Međuti, ove sagovornice imale su šta da kažu o iskustvu sa analnim seksom.

Muškarci to obožavaju, žene ćute, a svi nekako zaziru od teme analnog seksa – premda ga mnogi često upražnjavaju.

Jasminka, 27
Ima nešto naročito uzbudljivo u analnom seksu, nešto što me dodatno pali. Osećaj je sličan kao na toaletu, nekako olakšavajući. Usprkos tome uvek se osećam malo ukočeno. Jednostavno se previše bojim da nešto pri tome u meni ne pođe po zlu.

UNIŠTIO JE: Dečko je naterao da stavi povez na oči, odveo je u sobu, a onda je usledila NAJGORA NEPRIJATNOST IKADA!

Marina, 30
Jednom sam pokušala, ali penis nije ušao do kraja u mene. Moj partner nije baš bio pun razumevanja, pa kad je počeo dublje da ulazi u mene, bolelo me je. Osećala sam se neugodno i odmah sam poželela da iziđe. Kad bih pronašla pravog muškarca, nekoga ko bi bio nežan i pun razumevanja, sigurno bih pokušala opet. Naime, jako me pali kad mi partner stavi prst u stražnjicu dok me oralno zadovoljava.

Petra, 34

Moj prvi analni seks bio je pravi horor. Lik s kojim sam tada spavala je bez ikakve najave ušao otpozadi u mene. Bol je bila neopisiva. Danas znam da za dobar analni seks treba mnogo vremena. Kad moj partner sasvim polako prodire u mene, a pri tome mi rukom stimulira klitoris, to me za nekoliko sekundi dovede do granice orgazma. Jedino trenutak kad vadi svoje penis smatram ekstremno neugodnim. Osećaj je kao da vršim veliku nuždu. Osim toga, uvek se bojim da još nešto ne izađe…

IMAM 2 PROBLEMA, STOMAK ME PRESEČE KADA POMISLIM NA TO: Prilično sam zgodan, bez lažne skromnosti, ali mi OVO nikako ne ide u ŽIVOTU!

Valentina, 24
P
robala sam dvaput, a osećaj je bio izuzetno neugodan. Potom sam celi dan imala osećaj da moram na toalet. Užas!


Jelena, 20
Osećaj je nekako komičan. Kao da moraš u  toalet. S druge strane osećam dobre i ugodne vibracije i toplinu. Ali, u analnom seksu mogu da uživam tek kad sam pripremljena. Moram da se osećam potpuno čisto, inače se teško mogu opustiti.

 

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close