Šokirala sam se kad sam saznala da čekam trojke: A onda sam im PAŽLJIVO PREGLEDALA LICA – i otkrila stvar koja je ZAPANJILA LEKARE

Šokirala sam se kad sam saznala da čekam trojke: A onda sam im PAŽLJIVO PREGLEDALA LICA – i otkrila stvar koja je ZAPANJILA LEKARE

U mučnini sam stalno osećala glavobolje i mučninu. Na kraju sam već u devetom mesecu otišla na ultrazvuk i doživela prvo iznenađenje. Ono pravo, ogromno, dočekala sam na porođaju.

Tako svoju priču počinje Beki Džo Alen (23) iz Liverpula, majka trogodišnje Indijane. Ona je zatrudnela i mislila da čeka još jedno dete. Međutim, na ultrazvuku saznala je da nosi trojke.

– Nisam mogla da verujem. U našoj porodici nema ni blizanaca, a kamoli trojki – kaže Beki. A to ni slučajno nije bio kraj čudima.

U 31. nedelji Beki se porodila. Na svet su došli Roko, Rohan i Roman, i kao što je to često sa trojkama, težina im je bila izuzetno mala, pa su prebačeni na neonatalnu intenzivnu negu. Tri nedelje kasnije, skinuti su sa aparata i Beki je konačno mogla da im potpuno sagleda lica. I tada je usledio šok. Izgledali su identično.

Ispostavilo se da su u pitanju identične trojke, a šanse za to su od 60.000 pa sve do 200 miliona naspram jeda. Svega još par prirodno začetih trojki u celoj Velikoj Britaniji su identične trojke.

Ali iako su genetski identični, karakterno nisu. I tako ih Beki i razlikuje.

– Rohan je najglasniji, stalno nešto viče, Roko je opušten a Roman sebičnjak – kaže majka. To joj je, kaže, jedini siguran način da otkrije ko je ko.

 

Izvor: zena.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close