HOROR SCENA Otac BACIO ĆERKU sa krova dok je masa u transu navijala: BACI, BACI (FOTO)

HOROR SCENA Otac BACIO ĆERKU sa krova dok je masa u transu navijala: BACI, BACI (FOTO)

Južnoafrikanac optužen je za pokušaj ubistva nakon što je bacio svoju šestomesečnu ćerku sa vrha kolibe u ilegalnom delu grada, kako bi sprečio rušenje.

Muškarac (38) je poneo bebu na krov svog doma u znak protesta protiv buldožera koji su došli da ruše, u gradu Kvadvesi u Južnoj Africi. Šest policajaca postrojilo se na zemlji ispod njega, dok se jedan popeo na krov da bi probao da razgovara sa njim. Čovek je držao bebi za nogu iznad provalije, pre nego štu ju je bacio.

Kako piše „Dejli mejl“ u pozadini su okupljeni građani skandirali „Baci, baci“. Na fotografijama se vidi policajac na krovu koji pokušava da zgrabi oca pre nego što je bacio bebu. Na sreću, policajci na zemlji su je uhvatili, i nije zadobila povrede. Otac je zatim uhapšen i optužen za pokušaj ubistva.

Drama se odigrala na krovu nelegalno izgrađene kolibe, a policija je trebalo da obezbeđuje tim za rušenje, dok je oko 150 ljudi protestvovalo, bacalo kamenje i palilo gume. Kada je uspostavljen red, otac se popeo na krov sa detetom i tražio da se rušenje prekine.

Pregovarači nisu uspeli da ga odvrate, policija je krnula u akciju spasavanja.

– To je uradio da spreči tim za rušenje da unište kolibu – rekao je portparol policije. Kako je istakao, beba vraćena majci (35), a njihov slučaj ispituju socijalne službe kako bi se osigurala sigurnost deteta.

Tim za rušenje zatim nastavio sa akcijom i uništio 90 građevina koje su ilegalno napravljene na ničijoj zemlji.

 

Izvor: blic.rs

1 KOMENTAR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close