UMIRALA U BOLOVIMA OD SEPSE, LEKARI U BORU GOVORILI DA JOJ NIJE NIŠTA: Rekli su mi da ne brinem za suprugu! Sledećeg trenutka je bila MRTVA!

UMIRALA U BOLOVIMA OD SEPSE, LEKARI U BORU GOVORILI DA JOJ NIJE NIŠTA: Rekli su mi da ne brinem za suprugu! Sledećeg trenutka je bila MRTVA!

Moja žena je umirala pod temperaturom i u strašnim bolovima dve nedelje, jer lekari nisu hteli da je prime u Opštu bolnicu u Boru. Špricali su je ko pseto injekcijama i infuzijama i vikali da joj nije ništa.
Dijagnostikovali su joj hemoroide, ona je umrla od teške sepse, a da su je doktori na vreme lečili, još bi bila živa.

REGION BRUJI O NJENOJ SVADBI, A SAD SE OGLASILA I ODBEGLA TRUDNA MLADA IZ ODŽAKA: Njegovi nisu imali PARA DA PLATE veselje, a svekar me je pijan BRUTALNO IZVREĐAO!

Ovo za Kurir tvrdi Željko Bugarinović (51) iz Bora, čija je supruga Dragana (45) preminula od teške infekcije krvi 12. oktobra na Kliničkom centru u Nišu, na koji je prebačena nakon reanimacije u Opštoj bolnici u Boru. Prema Željkovim rečima, sve je počelo 25. septembra, kada je Dragana dobila bolove u donjem delu kičme i temperaturu.

– Otišli smo u hitnu službu Doma zdravlja u Boru, gde su joj dali injekcije. Posumnjali su da ima upalu debelog creva i uputili je u Opštu bolnicu u Boru, gde joj je hirurg Goran Bogdanović konstatovao hemoroide, zakazao pregled za 8. oktobar i poslao nas kući. Međutim, bolovi su se nastavili i bili sve jači. Danju je imala temperaturu 37, a uveče 41. Leva noga joj je strahovito otekla, od dve nedelje, koliko se mučila, samo jedan dan nismo dolazili na hitan prijem. Jednom sam je i noću dovezao, nije mogla da izađe iz auta i ležala je na zadnjem sedištu. Lekari je nisu ni izvadili iz kola, samo su joj povukli helanke, dali injekciju i poslali nas kući. Sve vreme sam tražio da nas prime u bolnicu, ali nisu hteli – kaže ogorčen Bugarinović za Kurir.

Prema njegovim rečima, Dragana je napokon u subotu, 6. oktobra, ipak prebačena na odeljenje neurohirurgije Opšte bolnice u Boru, ali se i dalje čekalo da je prebace na hirurgiju.

– Bilo joj je sve gore i gore, bila je kao u nekoj polukomi, nije mogla ni da jede, ni da govori. Na kraju sam otišao kod tog Bogdanovića na hirurško, koji mi je rekao da se ništa ne sekiram i da će sve biti u redu. Tek u nedelju, 7. oktobra, prebačena je na intenzivnu negu, dotad joj nikakve posebne analize nisu rađene. Kad sam došao u ponedeljak, Bogdanović se uhvatio za glavu, kaže: „Stvar se iskomplikovala.“ Njoj je srce stalo, reanimirali su je i sa dijagnozom sepse poslali hitno za Niš. Tamo je umrla i pored svih napora lekara. Da su joj urađene analize na vreme i da su je na vreme primili u bolnicu, ona bi danas bila živa, od hemoroida se ne umire u 21. veku – kaže Bugarinović.

U Domu zdravlja u Boru su nam nezvanično rekli da je pacijentkinja više puta upućivana u bolnicu. Direktor Opšte bolnice u Boru Goran Joksimović nam je preko sekretarice poručio da je upoznat s ovim slučajem, ali da ne želi da daje nikakve komentare pre nego što ne dobije rezultate obdukcije.

HOROR SCENA Otac BACIO ĆERKU sa krova dok je masa u transu navijala: BACI, BACI (FOTO)

Iz Ministarstva zdravlja rečeno je  da će hitno uputiti inspekcijski nadzor u Opštu bolnice u Boru kako bi proverili ove navode.

 

Bugarinović:
Tužiću i lekara i bolnicu

Željko Bugarinović tvrdi da je Dragana pre ovog bila zdrava i jaka žena koja nije bolovala ni od kakvih hroničnih bolesti.

– Dolazio sam da je obilazim sa sinovima i vikao: „Ma izdržaćeš, jaka si ti“, a ona mi odgovarala „Više nisam jaka…“ Bila je u užasnim bolovima. Dok su mi lekari u Boru vikali da joj nije ništa, žena koja je ležala pored nje mi je kazala: „Ma vodi je odavde sine, ona umire.“ Tužiću i Opštu bolnicu i lično lekara Gorana Bogdanovića koji ju je poslao kući… Na otpusnoj listi je lepo naznačena da je umrla od sepse – kaže Bugarinović.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close