MAJKA PRIJAVILA DA SE ĆERKA (14) NIJE VRATILA IZ ŠKOLE ALI OVAJ HOROR NIJE OČEKIVALA: U telefonu devojčice otkrivene stravične poruke! UŽAS KOD SUBOTICE

MAJKA PRIJAVILA DA SE ĆERKA (14) NIJE VRATILA IZ ŠKOLE ALI OVAJ HOROR NIJE OČEKIVALA: U telefonu devojčice otkrivene stravične poruke! UŽAS KOD SUBOTICE

M. R. (50) iz Subotice uhapšen je zbog sumnje da je tokom oktobra više puta obljubio devojčicu (14) sa smetnjama u razvoju.

Tuga do neba – Preminula mala Milica iz Uba koju je otac MONSTRUM krvnički tresnuo o pod kada je imala samo 15 dana
Kako saznajemo, nesrećna devojčica je učenica specijalne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Subotice, a ceo slučaj otkriven je kada je majka prekjuče prijavila policiji da joj se ćerka nije vratila iz škole.

– Četrnaestogodišnjakinja je lice sa posebnim potrebama, zbog čega i pohađa specijalnu školu. Kada se nije vratila kući u uobičajeno vreme, majka se uplašila da joj se nešto loše dogodilo i odmah je obavestila policiju. Policajci su krenuli u potragu i pronašli su devojčicu sa M. R. – kaže naš izvor i dodaje da se sumnja da je M. R. više puta silovao žrtvu.

– On je navodno devojčicu upoznao preko poruka na društvenim mrežama. Najpre joj je slao poruke, a kada je dete steklo poverenje u njega, počeo je da zakazuje sastanke sa njom i da je krišom odvodi iz škole – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je ovaj muškarac više puta tokom oktobra seksualno napastvovao nemoćnu tinejdžerku.

UMIRALA U BOLOVIMA OD SEPSE, LEKARI U BORU GOVORILI DA JOJ NIJE NIŠTA: Rekli su mi da ne brinem za suprugu! Sledećeg trenutka je bila MRTVA!

– Njemu je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu – kaže izvor.

Kako saznajemo, majka žrtve je odmah po saznanju o silovanju obavestila i školu.

– O događaju znamo sve ono što piše u medijima. Ne možemo da iznosimo više detalja kako ne bismo ometali istragu – rekli su iz škole.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close