Budite oprezni: 4 načina kako Instagram može da vam uništi vezu!

Budite oprezni: 4 načina kako Instagram može da vam uništi vezu!

Popularna platforma Instagram može da vam uništi vezu, pokazalo je istraživanje.Influensere njihovi pratitelji često obožavaju, ali im i zavide na načinu života koji prikazuju na društvenim mrežama.

Mačin kaže da na vezu i te kako utiče vreme provedeno na Instagramu, pogotovo kada je reč o gledanju fotografija parova koji svoj život i vezu predstavljaju kao savršene.

Parovi bi trebalo što manje vremena da provode na ovoj aplikaciji, pogotovo onog zajedničkog, te razviti dozu cinizma prema sadržaju na internetu.

Četiri su znaka, kaže Mačin, da vam Instagram uništava odnos.

Prvi od njih je zavist. Ljudi koji provode mnogo vremena na Instagramu gledajući prikaz tuđih veza često su zavidni, a vreme provedeno na Instagramu proporcionalno je nezadovoljstvu vlastitom vezom.

NAJVEĆI PROBLEM DANAŠNJICE! Evo sa kakvim STRAHOVIMA se uspešno IZBORILA hrabra majka dvoje dece!

Drugi znak je svađanje oko objavljivanja sadržaja. Ako, na primer, žena češće objavljuje zajedničke fotografije nego što to čini muškarac, može doći do rasprave jer će ona smatrati da je muškarac manje voli ako objavljuje manje fotografija na društvenim mrežama.

 

Treći znak je uhođenje partnera. Ako proveravate ko lajkuje postove vašeg partnera/partnerke, uhodite njihove bivše i pravite dramu oko takvih stvari, vaša veza verovatno nema budućnost.

I na kraju, ako više vremena provodite na Instagramu nego zajedno, nemate baš svetlu budućnost.

Machin kaže da se treba podsetiti na to šta je prava ljubav i da prestanete da gledaze tuđe veze na Instagramu koje su uglavnom obojene.

 

Zabranite jedno drugom korištenje mobilnog dok ste zajedno i stvorite određenu dozu cinizma prema sadržaju na Instagramu.

 

 

Izvor: stil.kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close