DUŠAN (59) SILOVAO DEVOJČICU U ŠKOLI I JOŠ DVE ŽENE, A SAD JE NA SLOBODI! Ovo je čoveg na kog upozorava otac brutalno ubijene Tijane Jurić

DUŠAN (59) SILOVAO DEVOJČICU U ŠKOLI I JOŠ DVE ŽENE, A SAD JE NA SLOBODI! Ovo je čoveg na kog upozorava otac brutalno ubijene Tijane Jurić

Dušan Murgaški Pikaso (59) iz Novog Sada, višestruko osuđen za silovanja, na slobodi je od 30. novembra 2018. godine, saopštio je Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić. Iza sebe ima tri dokazana silovanja, između ostalog i devojčice od 14 godina.

JEZIVA NESREĆA NA PALILULI Autobus pregazio ženu, vatrogasci pomerali vozilo da bi je izvukli

On je čak tri puta hapšen zbog silovanja, a poslednji put decembra 2008. godine zbog sumnje da je 22. novembra napastvovao Novosađanku.

Žena ga je prijavila policiji i dala je njegov detaljan opis, pa je za nekoliko dana uhapšen. Mesec dana pre toga, izašao je sa desetogodišnje robije gde je bio zbog silovanja četrnaestogodišnje novosadske srednjoškolke, koju je napastvovao u kabini toaleta u školskoj zgradi, pisale su tada Novosti.

 

Silovao devojčicu u školi

Prethodno, prva Pikasova žrtva bila je spremačica u jednoj novosadskoj školi, kada je presreo u dvorištu, odvukao je u okolno žbunje i silovao. Istog dana je identifikovan i uhapšen, pisao je tada Blic. Tada je osuđen na zatvorsku kaznu koja mu je istekla u julu 1998. godine.

Svega tri meseca kasnije, Murgaški je ponovio silovanje. Polovinom oktobra 1998, tragajući za sledećom žrtvom, ušao u jednu novosadsku školu.

U školskom hodniku naleteo je na, tada četrnaestogodišnju učenicu D.S. koju je pod pretnjom odvukao u školski toalet, gde ju je silovao.

 

 

Izvor: blic.rs

1 KOMENTAR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close