DA LI STE ČULI ZA JESTIVI PARFEM: Najbolje se meša sa alkoholnim pićima, ali i… (FOTO)

DA LI STE ČULI ZA JESTIVI PARFEM: Najbolje se meša sa alkoholnim pićima, ali i… (FOTO)

Možete ga dodati jelu ili piću i potpuno promeniti njegovu aromu i začiniti ukus.

Jestivi parfem je jedan od najnovijih izuma brenda London Smith & Sinclair, poznat po svojim neobičnim idejama u kulinarskoj industriji. Kompanija nudi, između ostalog, alkoholne žele pasulje i rastvorljive tablete sa ukusom popularnih pića. Sada je predstavljen i jestivi miris.

Prema proizvođačima, možemo ih dodati u bilo koje piće da bi mu promenili ukus. Kao što smo pročitali u opisu proizvoda, jestivi parfemi savršeno se kombinuju sa rakijama, vinom i koktelima na bazi dinje. Međutim, ne postoje kontraindikacije za korišćenje parfema i u drugim bezalkoholnim napicima.

Kako dodati jestiv parfem?

Veoma je lako: samo naprskajte koktel odabranim mirisom. Da biste poboljšali efekat, možete takođe kombinovati parfeme i tonike, a zatim mešati sa ostatkom pića. Kao što potvrđuje brend Smith & Sinclair, parfemi mogu obogatiti ukus do 80%. (šta god to značilo). Osim aromatičnih koktela, proizvođač takođe predlaže druge namene za svoj neuobičajeni proizvod. Prema sloganu „Poliži tvoj miris“, koji krasi svako pakovanje jestivih parfema, možete jednostavno prskati kožu i lizati ga. Ili … biti polizani. Izbor je vaš.
Treba biti obazriv! Ovo je prihvatljivo ponašanje kada prilazite nepoznatom psu!
Šta sadrži jestivi parfem?

Jestivi parfemi nastaju na vrlo tradicionalan način. Sigurni su i 100% veganski. Sastav sadrži ukuse glicerina, kruške, vanile i limunske kiseline. Do sada su na raspolaganju tri ukusa: cvet trešnje sa mandarinom, kruška sa vanilom, lubenica i citrusi.

Da li vam se sviđa ideja dodavanja mirisa omiljenim napicima? Da li biste testirali ovaj miris na svojoj koži?

 

 

Izvor: srbijadanas.com

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close