Otišla je sa mužem na piknik za rođendan, htela je fotografiju za pamćenje i onda je pala sa litice visoke 150 METARA U SMRT

Otišla je sa mužem na piknik za rođendan, htela je fotografiju za pamćenje i onda je pala sa litice visoke 150 METARA U SMRT

Jolanda de Ro slavila je 31. rođendan sa mužem na stenama u blizini Kejptauna. Trenutak za pamćenje želela je da obeleži fotografijom za pamćenje, ali se njen plan nažalost završio tragično. Ona je pala sa litice visoke 150 metara pravo u smrt.

Jolanda je želela da napravi fotografiju na kojoj bi izgledalo kao skače pokušavajući da uhavti sunce koje je zalazilo, ali dok je pokušavala da se namesti izgubila je ravntežu i okliznula se. Njeno telo nije palo u more, već je uradilo i zakačilo se za drvo na oštrim stenama.

Njen suprug Endrju (33) koji je pokušavao da je uslika, nekako je uspeo da se spusti čitavih 100 metra niz strmu liticu pokušavajući da dođe od njenog tela. Zbog oštrih stena nije mogao da joj se približi, a spasiocima je bilo potrebno čak tri sata da dođu do nje.

– Rizikovao je svoj život pokušavajući da stigne do svoje žene, ali nije mogao. Bilo bi samoubistvo da je nastavio dalje. Ispod su samo stene i more – rekao je Henri Barlov, prvi spasilac koji je došao na lice mesta.

Životom je platio svoje HEROJSTVO! UMRO MALI VANJA, DEČAK KOJI JE SPASAO SVOJU MAJKU OD SILOVATELJA

Po Jolandino telo morao je da ode iskusni penjač po stenama Metju Jang. Dok je pokušavao da dođe do njenog tela, kamenje je padalo sa litice. Kada je stiga do nje jasno je mogao da vidi da ima više preloma glave i tela, dobijenih tokom pada.

 

 

Izvor: blic.rs

3 KOMENTARA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close