BRUKA U JAKOVU! KUME, PA ZAR NA JOVANJDAN: Posle 4 litra alkohola, tukao domaćine, a onda i policajce koji su došli da ga hapse! LOMIO GLAVE I VILICE, PRESELA IM KRSNA SLAVA

BEOGRAD – Beogradska policija uhapsila je M. M. (26) zbog sumnje da je izazvao incidente kod Surčina. Na saslušanju rekao da ih mnogo voli. Tvrdi kako se ničeg ne seća i da nije vičan piću.

Krsna slava Sveti Jovan presela je domaćinu Đ. J. (56) i njegovom sinu D. J. (26), koje je, posle četiri litre popijenog alkohola, kako se sumnja, pretukao kum M. M. (26), a potom je navodno nasrnuo fizički i na policajce koji su došli da ga hapse, pišu Novosti.

Kako list saznaje, M. M. je došao kod kumova kući, u Jakovu, u nedelju, u popodnevnim satima, na slavu i ručak. Kumovi su se neko vreme lepo slagali, ali, prema nezvaničnim informacijama, nakon popijene četiri litre rakije, došlo je do svađe, a onda i do tuče. M. M. se sumnjiči da je najpre pretukao starog kuma i domaćina, a onda i njegovog sina D. J., koji se od batina navodno – onesvestio.

O incidentu je odmah obaveštena policija, čiji su službenici iz PS Surčin, došli u Jakovo na intervenciju. Međutim, M. M. se nije smirivao, opirao se hapšenju i čak je navodno i fizički nasrnuo na policajce. Jednog od njih, kako se sumnja, M. P. udario je u stomak i u glavu, a drugog, D. L. u predelu šake.

Ipak, M. M. je nekako savladan i smešten u policijsko vozilo. Međutim, on se i dalje opirao, a prilikom dovođenja do policijske stanice oštetio je i unutrašnjost službenog policijskog vozila. Na kraju je, ipak, savladan i određeno mu je policijsko zadržavanje. Nakon toga je priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se saznaje, M. M. je u ponedeljak – uveliko otrežnjen, izneo odbranu pred nadležnim tužilaštvom. Tvrdi da se „baš ničega ne seća“, da „nije vičan piću“, ali da je bio „mnogo pijan“. Kako je ispričao, navodno, učinilo mu se jednog trenutka da će domaćini napasti nekog gosta na slavi, pa je hteo da ga – brani. Tvrdi da mu je žao zbog svega što se dogodilo, a naročito kumova, koje kako kaže, mnogo voli i poštuje.

M. M. je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, jer nikada ranije nije osuđivan, niti slovi za incidentnog mladića. Na teret mu se stavlja napad na policajce, nanošenje teških telesnih povreda i oštećenje tuđih stvari, zbog čega bi, mogao da „zaradi“ i robiju.

Istraga se nastavlja, a u narednom periodu biće saslušani oštećeni domaćini, svedoci sa slave, a naloženo je i veštačenje osumnjičenog.

Lomio glave i vilice

Dvojica policajaca na koje je M. M. fizički nasrnuo su, posle incidenta, prevezeni vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar, gde su im konstatovane lake telesne povrede. S druge strane, domaćin slave i njegov sin, prošli su mnogo gore. Zadobili su teške povrede u vidu frakture glave, odnosno vilice.

Ipak, u incidentu niko nije životno ugrožen i svi su pušteni na kućno lečenje.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *