Promenila rasu injekcijama u nadi da će imati crnu decu?! FOTO / VIDEO

Promenila rasu injekcijama u nadi da će imati crnu decu?! FOTO / VIDEO

Martina Big, rođena kao belkinja u Nemačkoj, tvrdi da su joj kontroverzne injekcije „promenile rasu“. Bela žena čija je koža postala tamna nakon ubrizgavanja injekcija, tvrdila je da je „promenila rasu“ i da će roditi crnu decu – ostavljajući voditeljku Holi Viloubi (Holly Willoughby) zapanjenu.

Martina Big, beli model iz Nemačke, pojavila se u današnjem jutarnjem programu jedne strane televizije, tvrdeći da su joj njeni doktori rekli kako će imati crnu decu, koju je začela sa svojim belim suprugom Majklom.

Model, koji je nedavno proveo sedam nedelja u Keniji da bi učio o „plemenskoj kulturi“, rekao je Holi i njenom kolegi Džonu Boroumenu (Johnu Barrovmanu) da se sada identifikuje kao crnkinja, nakon što je dve godine dobijala injekcije melanina, prenosi Miror.

Jutros su gledaoci bili iznenađeni Martininim tvrdnjama i požurili da odbace takve poglede na rasu.

„Martina Velika: divila sam se njenim oblinama, divila sam se njenoj kosi, divila sam se njenoj boji. Sada sam crnkinja i razumem da sam više crna od Afroamerikanaca jer sam otišla u Afriku i nosila vodu tri nedelje. OK, NE! Apsolutno ne, glasio je jedan twit.

Drugi je napisao: „Najrasističkija stvar koju sam ikada video na #ThisMorning.“ Umirem od smeha, to je tako strašno, taj glas je previše. O moj Bože, što se dešava sa ovim svetom? To je ludo! “

I treći je rekao: „Martina Big je belkinja i zloupotrebljava injekcije. Teško mi je da shvatim da ona iskreno veruje, da ako ima bebu, beba će biti crna?! Ne mogu da se nosim sa takvom glupošću.“

„Moja deca će biti crna. Mi nemamo planove, ali razgovaram sa svojim lekarom da vidim da li je moje telo u redu, hoću li moći da dojim i kako će mi beba izgledati“, rekla je ona Holi i Džonu.

„Pokušavam da mislim kako je to genetski moguće“, istakla je Holi. „Ako rodite belo dete, ono će nekako misliti da nije povezano sa vama?“

„Ne“, uzvratila je Martina i dodala: „To je mešavina Majkla i mene. Prilično sam sigurna da će dete biti crno ili boje mlečne čokolade ili malo svetlo, nije važno“

Gledaoci su ostali zapanjeni njenim komentarima na rasu – pogotovo nakon što je model tvrdila da su joj injekcije melanina promenile više od boje kože.
„Koža postaje sve tamnija i moja rastuća kosa se menja i postaje kovrdžava i tamnija“, saopštila je ona i dodala da čak i njene obrve postaju tamne i da se boja očiju promenila.

Na pitanje zašto je merodavna da govori o tome kao crnkinja, Martina je odgovorila: „Mnogi Afroamerikanci ne znaju za afričku kulturu.“

Martina je ranije skupila 50.000 funti na poslu da bi postala ponosni vlasnik veličine grudi 32S – za koje se smatra da su najveće u Evropi i koje teže ogromnih 12 kilograma.

I otputovala je u Keniju da bi bila krštena novim imenom na svahiliju, tvrdeći da je to učinilo „pravom Afrikankom“.

 

Izvor: b92.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close