Roditelji MONSTRUMI pred sudom: Dve nedelje sinu nisu promenili pelenu, pojavili su se crvi, dečak umro u NAJSTRAŠNIJIM MUKAMA

Roditelji MONSTRUMI pred sudom: Dve nedelje sinu nisu promenili pelenu, pojavili su se crvi, dečak umro u NAJSTRAŠNIJIM MUKAMA

Oči deteta bile su otvorene, zurio je u prazno, izjavila je medicinska sestra na suđenju za ubistvo Sterlinga Koena, četvoromesečne bebe koju su službenici hitne pronašli mrtvu u stanu roditelja, Zaharija Paula Koena i Čejani Haris.

Kada su službenici hitne pomoći sklonili pokrivač, iz deteta su počeli da izlaze crvi. Njegovo telo pronađeno je krajem avgusta 2017. godine, u stanu njegovih roditelja u američkoj državi Ajovi.

Oba roditelja uhapšena su i optužena za ubistvo i zanemarivanje zdravlja deteta sa smrtnim ishodom.

Par je imao još jedno dete, dvogodišnju devojčicu, koja je takođe bila u stanu kada je Sterling pronađen mrtav. Devojčica je bila u dobrom stanju i navodno je dobijala odgovarajuću negu.

Tužilac Koleman Mekalister na sudu je objasnio da je dečak na sebi imao istu pelenu gotovo dve nedelje.

– Umro je zbog pelenskog osipa. Da, dobro ste čuli, pelenskog osipa – izjavio je tužilac.

– Pelena je bila potpuno natopljena izmetom i urinom, što je privuklo insekte koji su polagali jaja iz kojih su se razvili crvi. Sterling Koen zbog toga je dobio teški pelenski osip, a kroz povrede na koži u organizam je ušla bakterija ešerihija koli – izjavio je.

Autopsijom je utvrđeno da je uzrok smrti neuhranjenost, dehidracija i bakterijske infekcije. U trenutku smrti, mališan je imao samo tri kilograma.

Prema izjavi medicinske sestre koja je prva došla na mesto događaja, otac nije pokazivao nikakve emocije.

– Doveo nas je u mračnu, vruću prostoriju u kojoj je ležalo beživotno telo deteta. Njegova odeća bila je sasvim skorena, a čim smo sklonili pokrivač, poletele su muve – izjavila je na sudu.

 

Izvor: blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close