„UZELA JE MOJ VEŠ“ Napravio bebu devojčici (11) i na sudu izneo sramno objašnjenje kako je ona zatrudnela! (FOTO/VIDEO)

„UZELA JE MOJ VEŠ“ Napravio bebu devojčici (11) i na sudu izneo sramno objašnjenje kako je ona zatrudnela! (FOTO/VIDEO)

Policija je uhapsila i optužila muškarca (33) za ugrožavanje dobrobiti deteta, kao i za krivično delo predatorskog seksualnog napada na dete mlađe od 13 godina

Nakon što je suočen sa optužbama da je imao seksualne odnose sa devojčicom (11) usled kojih je ona ostala u drugom stanju, Amerikanac je izneo sramnu odbranu – tvrdi da nije imao seks sa njom, već da je maloletnica zatrudnela preko njegovog veša.

Robert Kronin (33) iz Njujorka, optužen je da je upražnjavao seksualne odnose sa devojčicom starom 11 godina, nakon kojih je ona ostala trudna.

Kako se navodi, Kron, inače otac petoro dece, izjavio je da je maloletnica zatrudnela tako što je došla u kontakt sa odećom u kojoj je on mastrurbirao.

Nakon što je urađen test očinstva koji je pokazao da je Kronin otac, on nije osporavao rezultate, ali se i dalje držao svoje bizarne odbrane.

– Ne želim da budem poznat po zločinu koji nisam učinio – izjavio je on, dodajući da zna kako je ljudima teško da shvate i da policija koja ga je uhapsila nije imala mnogo naučnih saznanja.

Njega je policija uhapsila i optužila za ugrožavanje dobrobiti deteta, kao i za krivično delo predatorskog seksualnog napada na dete mlađe od 13 godina.

 

Izvor: srbijadanas.com

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close