VODIČ ZA ANALNI S*KS: Sve što bi POČETNICI trebali da znaju pre nego uplove u ovu AVANTURU!

VODIČ ZA ANALNI S*KS: Sve što bi POČETNICI trebali da znaju pre nego uplove u ovu AVANTURU!

Vaš partner već duže vreme želi da probate analni s*ks, ali vi jednostavno ne možete da prelomite. Ukoliko razmišlate o tome, mi vam sada dajemo par savete kojih morate da se pridržavate ako želite da sve prođe dobro, tako da i vi i vaš partner uživate.

Ništa bez KONDOMA

Bez obzira koliko ste dugo u vezi i da li ste verni jedno drugome, kondom će vas zaštititi od širenja bakterija na mesta na koja ne treba da se šire. Pri ruci obavezno imajte paketić vlažnih maramica za slučaj da vam zatrebaju, a isti kondom nemojte ni slučajno koristiti za vaginalni seks nakon što se isprobali analni.

Lubrikanti su obavezni!

Nemojte biti ludi kao neki i isprobavati analni bez lubrikanta. To je jednostavno glupa ideja! Za razliku od vagine, pri analnom seksu nema prirodnih sokova koji će učiniti stvari glatkijima. A one priče da momcima nije toliko dobar osećaj kada je previše lubrikanta ZABORAVITE. Neka bude srećan što je uopšte dobio pristup zabranjenoj zoni!

Početak je najbolniji!

Ok, nije baš toliko bolan, ali činjenica je da je glava penisa najšira i da je, logično tome, najbolniji sam početak. Ali jednom kada je unutra, nećete imati toliko problema. Samo lagano i sve će biti u redu. Vi određujte tempo bez obzira sviđalo se to njemu ili ne. Krenite sa laganom i plitkom penetracijom, a zatim menjajte dubinu i tempo prema želji.

Opustite se!

Što više budete opušteni, to će vam samo iskustvo biti ugodnije, ili manje neugodno. Opuštanje i stiskanje pubokoksigealnog mišića je kao analna verzija Kegelovih vežbi. Naučite da ga opuštate pre nego se odlučite za analni!

Osećaj vas vara, nećete se u….

Iako ćete imati osećaj kao da hoćete. Zapravo, imaćete utisak da vršite veliku nuždu. Baš u tom trenutku. Ali verovatnoća za to je stvarno mala. Obavite sve potrebne pripreme u vidu obavljanja nužde i analne kupke pre samog seksa i moći ćete da budete bezbrižni.

Počnite sa ležanjem na stomaku

Ovi su položaji nabrojani po redu po kom najmanje bole. Zaboravite sve one eskapade koje imate prilike da vidite na pornografskim filmovima. Te žene su profesionalke koje pod a, imaju iskustva, pod b, spremne su da pretrpe svašta što posao od njih traži i pod c, samo zato što nešto vidite na porniću, ne znači da glumica u tome uživa.

Nemojte ponavljati ako vam se nije svidelo!

Ako je postojalo nešto u analnom seksu što vam se svidelo, možete to ponovo isprobati. Ipak, nemojte da se terati na analni seks samo zato što se priča da ga frajeri vole, ili zato što želite njemu da udovoljie. Seks bi trebalo da predstavlja užitak i njemu i vama i zato nipošto nemojte pristajati na nešto što vam predstavlja bol, neprijatnost i što želite što pre da zaboravite.

 

Izvor: srbijadanas.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close