„Želim ti lizati i cuclati…“ Od OVIH reči vaš muškarac će POLUDETI, a one garantuju EKSPLOZIVNE orgazme!

„Želim ti lizati i cuclati…“ Od OVIH reči vaš muškarac će POLUDETI, a one garantuju EKSPLOZIVNE orgazme!

Žene se vrlo često ustručavaju da tokom predigre koriste bezobrazne reči, delom zato što im je neprijatno, a nekima i smešno. Ipak, dobro je da znate da muškarci ovo obožavaju i da sledeći put kada budete želeli da iznenadite svog partnera i priredite mu veče za pamćenje, iskoristite upravo ovu strategiju.

Prvi korak

Krenite nežno i polako. Šapnite mu: „Mislila sam na tebe ceo dan…“, a onda mu liznite ušnu resicu. Dajte mu kompliment. Muškarcimnogo više padaju na laskanje nego žene. Pričajte mu o tome koliko vam se sviđa, koliko vas pali i što vam je sve seksi na njemu. Sve mu to recite – ali ga nemojte previše dodirivati ili se odmah baciti u akciju – fokus neka bude samo na vašim rečima.

Drugi korak

On će vam verovatno odgovoriti nešto u stilu: „I ja sam mislio na tebe.“ Nakon toga ga pitajte, svojim najseksi maznim glasom, šta mu se to tačno „motalo“ po glavi. Prekrijte mu oči dlanovima (ili svilenim šalom) da lakše može vizualizovati ono o čemu je maštao.

Treći korak

Sad je vreme za pravi razgovor. Ovde sve zavisi od ugodnosti, a pod time podrazumevamo ono što vam je ugodno da govorite. Prljave razgovore ne bi trebalol forsirati. Možete započeti sa“soft-core“ prljavim razgovorom i s vremenom doći do „hard-core“ verzije.

Prva verzija je blaža i uključuje šaptanje slatkih sitnica, bez vulgarnosti. Započnite sa frazama i rečima koje i inače koristite i postepeno dodajte nove „zločeste“ reči i fraze. Primer:

„Želim te! Sad. Odmah. U sebi!“

„Totalno sam vlažna i spremna za tebe…“

„Daj mi ga, odmah…izgoreću…“

„Izluđuje me kad me tako gledaš! A sad možeš i da mi ga daš!“

„Želim da izljubiš (poližeš) svaki centimetar moje kože.“

„Ovog puta nema zaustavljanja. Želim da vidim koliko puta možeš svršiti!“

Četvrti korak

„Hard-core“ prljavi razgovor uključuje više prostih reči i eksplicitnijih opisa. Ključ je da krenete postepeno i ispipavate teren. Prvi put će se malo iznenaditi, i to ugodno. A onda dalje kako napredujete, samo nebo je granica. E, sad…

„Stavi svoju batinu u mene i poj**i me kao niko do sada!“

„Želim te u svojoj mokroj, vlažnoj, toploj pic*!“

„Je** me kao pravi muškarac!“

„Svr*i u mlazovima po mojim sisama. Sv**i po meni celoj!“

„Ispričaj mi sve prljave detalje o čemu razmišljaš i šta radiš dok masturbiraš! Želim znati sve!“

„Želim ti lizati i cuclati ku**c kao lizalicu. Mmm, kao sladoled…“

„Ućuti! Rekla sam ti da ućutiš! Ti nemaš pravo glasa! Danas ja radim sa tobom šta god poželim!“

„Imam iznenađenje za tebe… Danas me možeš u koju god rupu hoćeš…“

„Mmm… ustima ću isisati sve iz tebe…“

„Danas sam bila jako zločesta… Danas me moraš kazniti… Mislim da zaslužujem spenkanje.“

„Ja sam tvoja mala kur***a. Uzmi me kako god želiš!“

Imajte na pameti da ne želite samo da pričate i na kraju ostanete na „suvom“. Vi želite oboje. Cilj je da ga napalite, zatim ga držite na distanci sve dok ne dođe do ruba „puknuća“, onda ga pustite da s vama radi što hoće – ili vi preuzmite kontrolu. No, ponavljamo: ključ je ići postepeno! Krenite polako, od nežnih ljubavnih gugutanja, preko zadirkivanja, do seksi prljavih prostota. Nemojte odmah „glavom kroz zid“.

Peti korak

„Prljavu“ igru nastavite i nakon što oboje skinete odeću. Seks je, u stvari, mnogo zabavniji i uzbudljiviji kad je propraćen sočnom konverzacijom. To je i savršeno vreme da priznate svoje maštarije – igranje uloga, seks utroje, vezivanje, vosak… A ako vam on radi nešto u čemu baš uživajte, svakako mu to i verbalno dajte do znanja. Verujte nam, on će vam biti zahvalan!

A što ako sve ipak ispadne smešno?

Da bi „prljavi“ razgovor ispao spontan i veoma seksi, morate odabrati pravi trenutak, u protivnom – ne ginu vam čudni pogledi i smeh. No, ako se to i dogodi, nemojte se obeshrabriti. Recite mu: „Ne možeš da me kriviš što sam barem probala“, i namignite mu. Cilj „dirty talk“-a je da bude zabavan, pa se nemojte brinuti što to možda u početku zvuči pomalo smešno.

 

Izvor: srbijadanas.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close