VOZAČU IZ VRANjA ODREĐENO ZADRŽAVANjE: Hteo da izgura minibus pun dece?

T. M. se sumnjiči da je „opel vektrom“ na delu auto-puta kod sela Polom blizu Vladičinog Hana presecao put i kretao se od jedne do druge strane kolovoza

T. M. je tom prilikom, kako se navodi, otvarao prozor i u vožnji pretio prstom vozaču kombi vozila D. Đ. iz Vranja.

– On je pokušavao da izgura minibus sa puta, sve vreme ugrožavajući bezbednost javnog saobraćaja i izazivajući strah kod dece koja su ležala na podu. Kod petlje na ulazu u Vranje, svojim vozilom stao je ispred minibusa i u vidno pijanom stanju počeo rukama da udara po haubi i prednjem vetrobranskom staklu. Istovremeno, upućivao je psovke i pretnje, nakon čega je oštećenog D. Đ. uhvatio obema rukama za vrat, pa kada se oštećeni otrgao iz njegovih ruku, T. M. je prišao do svog vozila, otvorio gepek pokušavajući nešto da izvadi uz pretnje oštećenom „da će tek sad videti“ – navodi se u saopštenju iz OJT.

U tom momentu je po prijavi došla saobraćajna policija, a potom je prema osumnjičenom naloženo zadržavanje do 48 časova. Saslušan je i kod tužioca i u toku je postupak dokaznih radnji, kako kažu iz Tužilaštva, tačnije ispitivanje oštećenih i svedoka.

 

Izvor: novosti.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *