Osveta zbog prevare! Nasmejace vas do suza! :D

Otkrila je da ju je njen dečko, s kojim je u vezi četiri godine, prevario dvaput – prvi put pre nešto više od dve godine, a drugi put kad je bila trudna s njihovim prvim detetom

Džordžija Džekson na društvenim mrežama objavila je oglas koji je privukao pažnju, a u njemu prodaje Xbox za samo tri funte.

Naime, otkrila je da ju je njen dečko, s kojim je u vezi četiri godine, prevario dvaput – prvi put pre nešto više od dve godine, a drugi put kad je bila trudna s njihovim prvim detetom. Osim dragocene konzole, na prodaji su se našle skupocene slušalice i gomila igrica, a 24-godišnjakinja je napisala da ga je stavila na prodaju čim je saznala da je spavao s drugom ženom.

Kaže da bi ga radije nekome poklonila umesto da ga prodaje za tako nizak iznos, ali „mora se kupiti novi kuhinjski nož s obzirom na to da je onaj koji je imala sada u njegovim automobilskim gumama“.

Objavu je upotpunila emotikonom koji se smeje, a dočekalo ju je mnoštvo poruka podrške. Dejli Mejl prenosi da je objava podijeljena više od 25 hiljada puta, a jedan korisnik društvenih mreža je napisao:

– O moj Bože, ne mogu da prestanem da se smejem…

Džordžija je za The Sun rekla da je to za nju velika izdaja:

– Uvek sam razmišljala da ću, ako mi nešto loše uradi, razbiti njegov Xbox. Međutim, znala sam da će ga još više razbesniti ako ga prodam. Želela sam da ga ponizim, a nakon što sam objavila oglas na Fejsbuku, osećala sam se mnogo bolje.

Dodala je da je 25-godišnji Džoš Medok slomio njeno srce – u početku je bila zabrinuta oko toga da li treba da objavljuje takav sadržaj, ali je nazvala to svojom osvetom.

 

Izvor: espreso.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *