Blizanci, a nemaju istog tatu: Žena je istovremeno bila trudna s dva muškarca

Blizanci, a nemaju istog tatu: Žena je istovremeno bila trudna s dva muškarca

ČUDESNI blizanci proslavili su prvi rođendan.

Simon i Graeme Berney-Edwards, bračni par, dugo su maštali o tome da imaju djecu, a jedina mogućnost da im se ostvari ta želja bila je uz pomoć surogat majke.

No nevjerojatan napredak u medicini omogućio im je čak i puno više od onog čemu su se nadali. Naime, Meg Stone, surogat majka koju su odabrali, bila je trudna s obojicom u isto vrijeme.

udući da se u Velikoj Britaniji ne provode tretmani u kojima se u isto vrijeme ugrađuju dva embrija oplođena spermom različitih očeva, svoju su sreću potražili u Kanadi.

„Nismo mogli odlučiti tko će biti biološki otac. Graeme je rekao da bih to trebao biti ja, a ja sam mislio da i on ima jednako pravo na to. Onda su nam u klinici rekli da bismo obojica mogli biti očevi. Rekli su da bismo mogli imati polovicu embrija oplođenih mojom spermom, a polovicu Graemeovom spermom“, ispričao je Simon kako su došli na ovu neobičnu ideju.

Bili su podrškaMeg tijekom cijele trudnoće pa ne čudi što su odlučili biti uz nju i na porođaju.

„To je bilo nevjerojatno iskustvo. Greame je Meg držao za ruku cijelo vrijeme, a kraj nje smo bili njezina mama i ja“, ispričao je Simon za Daily Mail.

Alexandra kojoj je biološki otac Simon, rodila se prva, a nekoliko minuta kasnije, stigao je i Calder čiji je otac Graeme.

Blizanci su nedavno proslavili i svoj prvi rođendan, a na proslavi je bila i Meg.

 

Izvor: index.hr

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close