Mama priznala da fotošopira 11-mjesečnu kćer kako bi bila Instagram model

Mama priznala da fotošopira 11-mjesečnu kćer kako bi bila Instagram model

SAMOHRANA mama Danielle Wall priznala je da u fotošopu uređuje fotografije svoje 11-mjesečne kćeri prije nego što ih objavi na društvenim mrežama.

Naime, Wall je svojoj kćeri napravila Instagram profil te želi da njena kći izgleda “profesionalno” kako bi mogle surađivati s tvrtkama i reklamirati njihove proizvode.

“Ne bih rekla da bitno mijenjam njen izgled, samo popravljam mrlje od mlijeka, slinu ili crvenilo u licu. Ne utječem previše na njen izgled, samo želim da djeluje ozbiljnije radi tvrtki s kojima bismo potencijalno mogle surađivati”, izjavila je Wall za The Sun.

Njena kći na Instagramu ima tek nešto više od 1200 pratitelja, ali već dobiva besplatne proizvode koje reklamira.

“Dajem podršku malim tvrtkama koje nam zauzvrat šalju proizvode u znak zahvale, primjerice haljine. No da bi to funkcioniralo, trebamo imati najbolje moguće fotografije. Ne može biti crvena ili slinava na fotografijama”, dodala je 20-godišnja majka i priznala da joj je želja da joj kći jednog dana bude model, a već je glumila u jednoj reklami.

Iako će tek sljedećeg mjeseca proslaviti prvi rođendan, malena Isla Rose već je sudjelovala u nekoliko natjecanja ljepote za bebe na kojima je osvojila drugo mjesto i laskavu titulu “najljepše”.

“Uskoro ću je početi šminkati. Nitko mi nije prigovorio u lice zbog toga što radim, ali sigurna sam da se mnogi sa mnom ne slažu. Ipak, moja kći u tome uživa i kad bude dovoljno velika, ako to više ne bude željela, sama će mi to reći. Nikad je ne bih prisiljavala na bilo što”, zaključila je Wall.

 

Izvor: index.hr

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close