NOVI AFRODIZIJAK! Poznata kompanija napravila ČIPS koji RASPALJUJE STRASTI, a tajna je u POSEBNIM sastojcima ove VRELE POSLASTICE (FOTO)

Ponekada kad smo gladni imamo neverovatnu želju da jedemo grickalice, pošto nam različiti ukusi pomažu da privremeno utolimo glad: grčka salata, luk, sir, pica, roštilj…

Ali iako su izuzetno ukusni, nikada ne bi pomislili da mogu da budu i afrodizijak, koji pomaže da se raspale strasti među ljudima.

E pa to će se promeniti, sa obzirom na to da je kompanija Tajrels (Tyrell’s) napravila izuzetno posebnu vrstu čipsa, koja će imati provokativne efekte na ljudsko telo.

Oni su objavili da će izbaciti prvi čips koji ima afrodizijačka svojstva.

Oni tvrde da će grickalica koju oni proizvode “uzbuditi telesne strasti” za Dan zaljubljenih kombinovanjem dva vrlo prosta sastojka: meda i ljutog čilija.

Prema kompaniji Tajrels, ova dva sastojka imaju izuzetan uticaj na telo, pošto med utiče na nivoe hormona, a čili uzbuđuje nervne završetke na jeziku, oslobađa endorfine i ubrzava rad srca.

Ako želite da probate ovu ludu grickalicu, morate da požurite zato što će čips biti dostupan samo određeno vreme, počevši od sredine januara.

– U kompaniji Tajrels, mi uvek težimo da pronađemo nove i drugačije dodatke koji će oživeti našu luckastu viziju stvarnosti – rekla je Sara Loson, menadžer marketinga u kompaniji.

 

Izvor: srbijadanas.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *