ZBOG OBJAVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Tri devojčice se potukle usred časa

Dve devojčice su se posvađale oko neke objave na društevnim mrežama, nakon čega je jedna izgubila kontrolu i drugarici iz odeljenja lupila šamar

TOKOM časa likovne kulture u srednjoj Ekonomsko-trgovinskoj školi u Boru danas su se potukle tri devojčice, starosti po 16 godina, koje pohađaju drugi razred u toj obrazovnoj ustanovi.

Sukob je bio takav da se u celu situaciju umešala i policija.

-Sve je počelo pred kraj časa likovne kulture – kaže nam izvor upućen u slučaj. – Dve devojčice su se posvađale oko neke objave na društevnim mrežama, nakon čega je jedna izgubila kontrolu i drugarici iz odeljenja lupila šamar.

Odmah se umešala najbolja prijateljica udarene devojčice, koja je nasrnula na učenicu koja je udarila njenu drugaricu.

-Nastala je opšta pometnja, tokom koje su se tri devojčice tukle, grebale i čupale za kosu – navodi naš sagovornik. – Ostali učenici i profesor likovnog su jedva uspeli da ih razdvoje.

Nakon što je tuča okončana, devojlčice su odmah odvedene kod direktorice ETŠ Svetlane Radosavljević.

-Tri devojčice se jesu potukle – potvrdila je za ’’Novosti’’ Radosavljevićeva. – Odmah sam pozvala njihove roditelje, ali i policiju.

Policijska patrola je ubrzo stigla na lice mesta, a u slučaj je uključen i inspektor za maloletnike, koji treba da ustanovi zašto su se devojčice potukle na času.

 

Izvor: novosti.rs

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *