MAJKU JE RAZBESNEO POSTUPAK SVEKRVE: Dok ju je čuvala, bebi je uradila OVO!

MAJKU JE RAZBESNEO POSTUPAK SVEKRVE: Dok ju je čuvala, bebi je uradila OVO!

Jedan dan majka devojčice je zamolila svekrvu da dođe kod njih i pričuva unuku na nekoliko sati, a onda je zažalila zbog toga

Jedna je majka ostala jako iznenađena, ali i ljuta nakon što je dala svoju devojčicu na čuvanje svojoj svekrvi, odnosno, maćehi svoga supruga.

Mnogi su roditelji oduševljeni kovrdžavom kosom na glavama njihovih beba, a jedna je majka odlučila da će svojoj plavokosoj bebici pustiti kosu da izraste što duža. Upravo sa tim kovržama.

Ipak, njena je svekrva tražila snahi da ošiša kosu devojčici jer će, tvrdila je, bebici kosa brže rasti. Jedan dan majka devojčice je zamolila svekrvu da dođe kod njih i pričuva unuku na nekoliko sati. „Draga suprugova maćeha čuvala je juče moju devojčicu, a kada sam došla, kćer je imala na glavi kapu. PItala sam svekrvu otkud joj kapa i zašto je ima na glavi, rekla je da je to njen poklon. Ali, otišla je kući brže nego inače.“, napisala je ljutita majka na forumu Mumsnet.

Kada je skinula kapu devojčici, videla je da su njene kovrdže ošišane. Ljuta odvezla se kod svekrve koja se odmah, čim ju je videla, počela izvinjavati govoreći kako zna da je učinila nešto loše. Kada ju je snaha upitala je li barem sačuvala koji kovrdžavi pramen za uspomenu, svekrva joj je odgovorila da je uzela samo jedan, ali da je to samo za nju i da ga ne može dati majci. „Ovo je dolilo ulje na vatru i rekla sam joj da mi se ne pojavljuje pred očima neko vreme“. S ljutitom majkom složile su se i ostale majke korisnice foruma i zaključile su kako je nečuveno i neprihvatljivo to što je učinila baka devojčice.

 

Izvor: espreso.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close