DEČAK POZVAO SOS TELEFON PA ŠOKIRAO SVE: Baba me tuče, a dedi ne smem da kažem jer ima dve puške – ubiće je!

Na snimku koju je objavio Dalmatinski portal dečak detaljno objašnjava kako ga baka tuče i zašto to ne sme da kaže dedi.

– Meni su roditelji otišli na put, a uvek kad dieda ode leć’, mene baba tuče – započinje razgovor sa ženom koja radi na Hrabrom telefonu

– Nisam ja njoj ništa uradio. Igram Playstation a ona nosi štaku pa me udari. Juče me dva puta udarila po glavi. Ja san bežao. A ne smem reći ispred dede jer da on zna bi on nju ubio – objašnjava dečak, na što ga žena pita zašto misli da bi je deda ubio.

– Zato jer je deda na đavla! Ima dve puške, jednu automatsku, jednu dvocjvku. Onda bi on nju ubio – rekao je i dodao:

– Ima i baba neki pištolj, ali nema metaka!

Žena ga je smireno pitala kad se roditelji vraćaju, a dečak kaže za sedam dana. Nakon toga ga je pitala zašto ne priča s bakom o tome, a dečak kaže da spava. Dodaje kako deda sad nije kući.

– Išao je vatat’ žabe! Onda ih ulovi pa ih kuva – objasnio je dečak i na kraju rekao ženi da će reći dedi, pa šta bude.

– Ako je deda ubije, ja ću vas zvat na sahranu – završio je razgovor.

Iako se nakon svega čini kako je poziv bio dečja neslana šala, žena na Hrabrom telefonu je smireno i profesionalno razgovarala s dečakom.

Hrabri telefon je nevladina, neprofitna organizacija osnovana 1997. a registrovana 2000. godine. Organizacija je osnovana s ciljem pružanja direktne pomoći i podrške zlostavljanoj i zanemarenoj deci i njihovim porodicama, ali i rada na prevenciji zlostavljanja i zanemarivanja kao i neprihvatljivog ponašanja dece i omladine.

 

Izvor: espreso.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *