Nakon teškoj porođaja, pala je u KOMU. Kada se probudila, šapnula je mužu JEZIVU istinu o njihovoj kćerci, zbog koje je počeo plakati kao malo dijete!

Nakon teškoj porođaja, pala je u KOMU. Kada se probudila, šapnula je mužu JEZIVU istinu o njihovoj kćerci, zbog koje je počeo plakati kao malo dijete!

Porođaj nije jednostavna stvar, ali majke o ovom iskustvu pričaju sa osjećajem ispunjenosti. U ovoj priči to nije slučaj.
Ovo je rijedak slučaj. 24-godišnja majka umalo je umrla zbog obilnog krvarenja, izgubila je čak litar krvi, tokom porođaja.

Čepmenova je otišla nekoliko sedmica ranije u bolnicu pre nego što je njena kćerka Olivija trebalo da se rodi. Posteljica mlade majke bila je odvojena od zida materice što je dovelo do obilnog krvarenja.
Obavljen je carski rez, a majčino telo odbilo je antibiotike i upalo je u anafilatički šok. 10 dana je bila u komi. Iz kome se probudila sa…
gubitkom pamćenja, uopšte nije znala da je rodila ćerku Oliviju

“Zaista ne mogu da se sjetim porođaja. Sve što znam, saznala sam od supruga Olivera i ljekara.”
“Zaista je uznemirujuće. Zapisali su mi kada je Olivija rođena, koliko je bila teška i ko me je posjetio u slučaju da zaboravim. Svakog dana sam bila uznemirena jer nisam mogla da se sjetim šta se dogodilo juče.”
Srećom, Čepmenova je uspjela da obavi reanimaciju, koja ju je spasila, a zatim je odvedena u bolnicu. Stvari su djelovale loše, ali je ipak nakon šest sedmica na intenzivnoj njezi Olivija puštena kući.

ŽENA (60) DOŠLA MI JE U ORDINACIJU SA BOLNOM VAGINOM: Postavila sam joj OVO pitanje, a zbog odgovora sam se SKAMENILA

 

 

Izvor:receptiizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close