PUKLA BRUKA U SELU: Žene dale muževima tablete da ovi zaspu. Kad ih uspavaju one išle kod… (VIDEO)

Naime, emisija DNK opisuje selo Geglja kao selo gdje žene napuštaju svoje muževe, a muževi zovu ekipu DNK. Muževi su se odlučili da učestvuju u ovoj emisiji da bi doznali da li su djeca njihova. Oni više ne mogu da žive u neznanju da li su djeca njihova, a da im cijelo selo priča iza leđa kako ih žene varaju.
Naime, dvojica paše pozvali su ekipu emisije DNK kako bi doznali da li su djeca koju čuvaju njihova, ili su im žene bile nevjerne i prevarile ih. Ono što je najzanimljivije za ovaj slučaj jeste da im žene stavljaju tablete za spavanje u hranu i piće kako bi imali dovoljno vremena za svoje mnogobrojne ljubavnike.

– Oćemo da proverimo, da vidimo da li su deca naša ili nisu. Ako su naša, što bih ja to najviše voleo, oni će da ostanu ovde kod nas… Mene je najviše pogodilo što sam ja imao neki ugled i kad sam shvatio da me vara sa onim onim bilo me je sramota da izađem pred ljude – ispričao je čovjek koji sumnja da su djeca njegova, a njegov paša dodao:
– Ma najgore je to što su nam davale lekove za spavanje da bi mogle da idu po selu sa drugima, da bi se viđale sa drugima.

Tokom emisije otkrivaju se svi šokantni detalji, a jedan od njih je i taj da su im se žene krile po ormanima kada su išle kod ljubavnika, što su oni to i detaljno opisali. Sve ostale detalje, ali i to da li su djeca njihova pogledajte na priloženom snimku.

ODGOVOR NA VJEČITO PITANJE: Evo kad i zašto bebe udaraju iz stomaka! Majke će ovo posebno zanimati!

 

 

 

Izvor:receptiizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *