TRUDNICA NASILNO UKLONJENA SA PROTESTA IZGUBILA BEBU: Doktori čekaju detaljne rezultate da utvrde uzrok (VIDEO)

TRUDNICA NASILNO UKLONJENA SA PROTESTA IZGUBILA BEBU: Doktori čekaju detaljne rezultate da utvrde uzrok (VIDEO)

Građani Bara jutros su se okupili u pokušaju da spreče ulazak bagera na gradilište vrtića u dvorištu barske Gimnazije „Niko Rolović“, tom prilikom je intervenisala policija, a privedeno je i pet osoba. Jedan od privedenih bila je i trudnica I. M. (34) koja je nekoliko sati kasnije izgubila bebu, potvrđeno je iz barske bolnice.

Direktor bolnice Dragoslav Tomanović saopštio je da će nakon nalaza imati detaljniju sliku o celokupnom slučaju.

 

Istovremeno, Uprava policije je saopštila da će nadležni utvrditi da li je prilikom intervencije neko od policajaca prekoračio ovlašćenja. Oni su saopštili da su njihovi službenici pružili asisteniciju firmi LD Gradnja d.o.o. Nikšić, „shodno Pravilniku o uslovima i načinu pružanja pomoći državnim organima, organima državne uprave, lokalne samouprave i pravnim licima u postupku izvršenja njihovih odluka“.

„Policija je tom prilikom privela pet građana, među kojima bila i I. M, i svi oni su pružali aktivan fizički otpor i sprečavali ulazak mašina na gradilište. Na insistiranje službenika policije, obavljen je lekarski pregled I. M, s obzirom na to da je kazala da je u drugom stanju. Tom prilikom nisu konstatovane povrede“, tvrde u Upravi policije.

 

U međuvremenu Uprava policije je saznala da je došlo do zdravstvenih komplikacija kod privedene žene I. M. koja je bila trudna i izražila žaljenje ukoliko je to zaista tačno: „O događaju je obavešten nadležni državni tužilac. Uprava policije će preduzeti sve mere na utvrđivanju eventualne odgovornosti policijskih službenika, a spisi predmeta će biti upućeni Odeljenju za unutrašnju kontrolu policije“.

Na društvenim mrežama je objavljeno da je trudnica I. M. danas izgubila bebu, a portal CDM prenosi da je ona u poruci navela da ne zna zbog čega je izgubila bebu – da li zbog stresa ili virusa.

 

Građani su se okupili i ispred zgrade Opštine Bar i najavili su naredni protest za nedelju 17. februar.

UŽAS U AUTOBUSU, MANIJAK NAPAO STUDENTKINJU, PUTNICI JE JEDVA SPASLI! Kidisao je kao besan i urlao: Društvo je krivo što sam ovakav, želim da se opustim pored tebe, NE MOGU DA IZDRŽIM! (FOTO)

 

 

Izvor:kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close