DA BI ZATRUDNELA MORALA JE DA POSTANE ALERGIČNA NA SUPRUGOVU SPERMU: Nakon četiri pobačaja, sreća joj se osmehnula!

DA BI ZATRUDNELA MORALA JE DA POSTANE ALERGIČNA NA SUPRUGOVU SPERMU: Nakon četiri pobačaja, sreća joj se osmehnula!

Nakon četiri spontana pobačaja lekari su ustanovili da ona i njen suprug imaju toliko slična tkiva da njeno telo nije njegovu spermu prepoznavalo kao strano telo te je zbog toga dolazilo do pobačaja

Kathryn Berrisford iz Velike Britanije morala je da postane alergična na suprugovu spermu kako bi mogla da iznese trudnoću, piše BBC.

Nakon četiri spontana pobačaja lekari su ustanovili da ona i njen suprug imaju toliko slična tkiva da njeno telo nije njegovu spermu prepoznavalo kao strano telo te je zbog toga dolazilo do pobačaja.

Kako bi to promenili, ubrizgali su joj suprugova bela krvna zrnca, zbog čega je njeno telo počelo njegovu spermu prepoznavati kao strano telo. Imunoterapija je nakon toga omogućila da se plod začne te je prvu bebu rodila 2005. godine. Trinaest meseci kasnije, nakon istog postupka, dobili su i drugo dete.

„Bio je to najbolji osećaj na svetu. Mislila sam da neću moći imati dece, a onda sam ih dobila dvoje. Kad ih vidim kako se zajedno igraju, ne mogu verovati da nam se ispunilo sve što smo ikad želeli“, kaže ona.

 

Izvor: espreso.rs

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close