MAJKA IZ PAKLA: Falsifikovala lekarsko opravdanje za tri ćerke, a onda ih odvela u šumu i UBILA! (FOTO)

MAJKA IZ PAKLA: Falsifikovala lekarsko opravdanje za tri ćerke, a onda ih odvela u šumu i UBILA! (FOTO)

Obrijen Mur (28) odvezla je decu u šumu iza kuće prababe i pradede u okrugu Kent, u Mičigenu, gde ih je ubila lovačkom puškom

Majka tri devojčice falsifikovala je lekarsko opravdanje kako bi zadržala starije ćerke kod kuće, a zatim je sve troje dece odvela u šumu i ubila ih da bi potom presudila i sebi.

Obrijen Mur (28) odvezla je decu u šumu iza kuće prababe i pradede u okrugu Kent, u Mičigenu, gde ih je ubilalovačkom puškom.

Tela dvogodišnje Alejne Rau, šestogodišnje Kesidi Roderi i osmogodišnje Kiri Roderi stavila je u prtljažnik i odvezla se kući, gde je izvršila samoubistvo.

Kada se Kirin otac, s kojim je živela, vratio kući, zatekao ju je mrtvu.

– Ne znamo šta joj je prolazilo kroz glavu, nije ostavila oproštajnu poruku. Izgleda da je imala ozbiljnih psihičkih problema – rekla je šerif Mišel Ladžoj-Jang.

Ona je izjavila da je Obrijen Mur na Fejsbuku ostavljala poruke koje ukazuju na to da je bila paranoična i da je mislila da su deca na neki način u opasnosti, te da je to dovelo do tragičnog događaja.

Prema rečima socijalne radnice, majka više puta nije pustila ćerke u školu, zato što je navodno čula glasove iz televizora koji su je upozoravali da će školski autobus doživeti nesreću, a u septembru prošle godine bila je deset dana u bolnici.

– Ovo je jedan od najtežih slučajeva za koje znamo – dodala je Ladžoj-Jang.

 

Izvor: espreso.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close