Naučnici su izračunali idealnu razliku u visini kod parova i BROJKA ĆE VAS IZNENADITI: Za savršen poljubac potrebno je TAČNO OVOLIKO

Naučnici su izračunali idealnu razliku u visini kod parova i BROJKA ĆE VAS IZNENADITI: Za savršen poljubac potrebno je TAČNO OVOLIKO

Koliko ste puta čuli da neki par izgleda baš dobro zajedno, a nije vam palo na pamet da razlika u visini igra najveću ulogu u tome? Naučnici su sada razrešili tu misteriju i računica je veoma prosta!

Ukoliko ne spadate u ekstreme kao što su Bobi i Milica Marjanović među kojima je razlika tolika da u paru izgledaju beskrajno simpatično, onda ste verovatno u nedoumici koja je to idealna razlika u visini koja bi trebalo da bude između partnera. Nedavno sprovedeno istraživanje otkrilo je da za savršeni poljubac, osim ljubavi i ostalih jako važnih faktora, treba vam još i prava razlika u visini.

Nećemo vas držati u neizvesnosti i otkrićemo vam tajnu formulu – savršena razlika u visini žene i muškarca oko 9 odsto, što je u proseku oko 15 centimetara.

Na primer, ako ste visoki 168 cm, onda je (naučno gledano) muškarac visok oko 183 cm vaš idealan partner za ljubljenje.

Ipak, kad je reč o ljubavi, ne verujemo da visina igra važnu ulogu, ali zanima nas koliko ste vi i vaš (potencijalni) partner blizu ili daleko od ovih 15-ak idealnih centimetara?

 

Izvor: zena.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close