Dva puta su nas vraćali iz bolnice i govorili da je sve u redu: Dete nam je UMALO OSLEPELO I UMRLO zbog ove stvari koje dopuštaju SVI RODITELJI

Dva puta su nas vraćali iz bolnice i govorili da je sve u redu: Dete nam je UMALO OSLEPELO I UMRLO zbog ove stvari koje dopuštaju SVI RODITELJI

Očajni roditelji objavili su sliku svog deteta kako bi upozorili ostale roditelje na ovu opasnost.

Lorna Hoj (27) i Endi Brigs (34) iz Mančestera prvo su primetili par sitnih crvenih tački na licu njihovog sina Kala. Onda su tačkice počele da se šire po grudima, pa i rukama.

Odveli su dete kod lekara, i to ne jednom već dva puta. Oba puta vratili su ih kući, uveravajući ih da stvar nije ozbiljna. Tek nakon treće posete lekaru, neko ih je uzeo za ozbiljno.

Ispostavilo se da mali Kalo ima virus herpes simpleks, a lekari kažu da ga je dobio nakon što ga je poljubio neko od odraslih, nosioca virusa.

– Nikad mi nije bilo ni na kraj pameti da bi ovo moglo da nam se desi. Imao je tačkice svuda po telu, ali i čireve u ustima i na očima. Morali su da mu daju injekcije u oči kako ga infekcija ne bi oslepela. Znam da bebe umiru od ovog virusa i mislim da je jedini razlog zašto je Kalo preživeo taj što je imao manje od dve godine. Svoju priču želim da podelim da bih upozorila roditelje, jer svi mislimo da se ovako strašne stvari dešavaju nekom drugom -kaže majka.

– Ni slučajno ne dopuštajte ljudima da vam ljube dete i koristite svako svoj escajg jer ovaj virus se širi preko pljuvačke -upozorava ova mama.

Kalo se, na svu sreću, posle boravka u bolnici oporavlja. Ožiljke na licu imaće ceo život, ali svi su srećni i zahvalni što je uopšte preživeo.

 

Izvor: zena.blic.rs

1 KOMENTAR

comments user
Tony Sylvain

Wenn man das so liest, ist das ganze eigentlich gar nicht mehr so kompliziert. Danke^^

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close