Ona je žena i baka, ima 50 godina i mislila je da je u menopauzi: Mesecima je trpela bolove, a onda je saznala da je TRUDNA

Ona je žena i baka, ima 50 godina i mislila je da je u menopauzi: Mesecima je trpela bolove, a onda je saznala da je TRUDNA

Mišel Hol iz Nejplsa (Florida) ima 50 godina i ponosna je majka četvoro dece i dvoje unučadi. Baš kada je pomislila da je ušla u menopauzu, doživela je iznenađenje, saznavši da je u drugom stanju i da će se poroditi za tri meseca.

Mišel je pet meseci imala neuobičajene bolove u stomaku, ali je tegobe pripisivala menopauzi i lupusu, autoimunoj bolesti s kojom se bori od 40-te godine života.

Na kraju je ipak odlučila da se podvrgne testu trudnoće samo da bi isključila tu mogućnost, ali, na veliko iznenađenje nje i supruga Džerija, test je bio pozitivan.

Dvadeset sedmog decembra 2018. Mišel i Džeri, njeno troje dece iz prvog braka i njihova 14-godišnja ćerka Obri dočekali su malog Grejsona u bolnici i Nejplsu.

– Svi smo bili u šoku – izjavila je Mišel za „Nejpls dejli njuz“, a isto su potvrdili i Džeri i Obri.

Ginekolog u bolnici u kojoj se porodila izjavio da je Mišel „proizvela tu jednu jajnu ćeliju koja je obavila posao“.

Par kaže da nijednom nisu pomislili na prekid trudnoće. Oni kažu da je Grejson došao Božjom voljom, mada su sto odsto sigurni da više dece neće imati.

Grejson se rodio carskim rezom u 35. nedelji. U početku je imao malo problema s disanjem i epizodu prekida disanja u snu, pa je zato proveo 12 dana na odeljenju intenzivne nege. Sedmog januara je stigao kući i odlično napreduje.

 

Izvor: blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close