UBRIZGALI MU SUPSTANCU U PENIS! Milijarder koji je prodao najveći dijamant umro tokom operacije na BIZARAN NAČIN! Sve je pošlo po zlu!

Tokom operacije povećanja penisa u Parizu, od srčanog je udara umro milijarder i trgovac dijamantima Ehud Arie Laniado (65).

Laniado je bio u zasad neimenovanoj privatnoj klinici u glavnom gradu Francuske u subotu, kad su se dogodile komplikacije tokom operacije, koje su se naposletku pokazale fatalnima.

Ovaj iskusni trgovac dijamantima doživeo je srčani udar kad je u njegov penis ubrizgana supstanca, javili su belgijski mediji.

Njegova firma Omega Diamonds, sa sedištem u belgijskom gradu Antverpenu potvrdila je da je Laniado preminuo.

– Zbogom vizionarskom preduzetniku. S velikom tugom potvrđujemo da je naš osnivač Ehud Arie Laniado preminuo – stoji u saopštenju firme, piše „Dejli mejl“.

Prijatelj gospodina Laniada koji je želeo da ostane anoniman rekao je da je milijarder uvek bio usredsređen na svoj izgled i na to kako ga drugi vide.

– Zvali smo ga Argentinac jer je izgledao poput plesača tanga – rekli su u kompaniji Omega Diamonds.

Laniado je navodno posedovao najskuplji penthaus u Monaku vredan više od 30 miliona funti, kao i kuću u otmenom predgrađu Los Angelesa, Bel Eru, gde je navodno s modelima i slavnima voleo da pije otmena vina.

– Nakon što je proživeo izuzetan život, Ehud će biti vraćen kući u Izrael na poslednje počivanje. Svima će nam jako nedostajati – saopšteno je iz njegove firme.

Stručnjak za dijamante započeo je svoju karijeru u Africi u ranim dvadesetima. Nije išao na fakultet, a pre toga je radio kao maser u hotelu Hilton u Tel Avivu.

U Antverpenu se pokazalo da je talentovan. Bio je međunarodno poznat kao jedan od najvećih stručnjaka u proceni sirovih dijamanata, rekao je jedan od njegovih prijatelja.

Godine 2015. je prodao najskuplji dijamant na svetu poznat kao „Blue moon of Josephine“. Prodao ga je honkonškom biznismenu za 48 miliona evra.

Ovaj belgijsko-izraelski milijarder, čije tačno bogatstvo nije javno poznato, imao je probleme s vlastima 2013. godine, kao i njegov poslovni partner Silven Goldberg. Njih su dvojica pristali da isplate 160 miliona evra kako im se ne bi sudilo zbog utaje poreza. Međutim, kako je belgijska carinska služba i dalje sumnjala da im nisu dali potpune informacije o nekim dijamantima koje su uvezli iz Angole i Konga, i dalje su zahtevali 4,6 milijarde evra neplaćenog poreza, kao i 2 milijarde evra kazne.

Iako su dva suda odbila taj zahtev belgijske carine, žalbeni je sud naložio novo suđenje za Laniada, koje se trebalo održati 14. marta.

 

Izvor: alo.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *