SVAKI DAN SU TRUDNICI KRALI RUČAK NA POSLU: Usledio je ŠOK kada su saznali o kome je reč!

SVAKI DAN SU TRUDNICI KRALI RUČAK NA POSLU: Usledio je ŠOK kada su saznali o kome je reč!

Obavestila je nadređene, ali i ostale kolege o problemu s kojim se bori kako bi se lakše pronašao lopov

Ako volite od kuće da nosite pripremljene obroke, zasigurno vam se barem jednom dogodilo da vam je neko uzeo jelo ili ste ostali bez soka i sl.

A ako ste trudnica kojoj neko tako krade hranu, onda ste zasigurno itekako frustrirani i ljuti. Barem se tako osećala jedna trudnica, čiji je muž kuvar i koji joj je spremao jela koje je nosila sa sobom na posao.

Vidno iznervirana, odjednom je počela da ostavlja poruke na svojim paketićima sa jelom da je to obrok za trudnicu i moli da joj ga niko ne dira. Međutim, hrana je i dalje nestajala, a nesrećna trudnica nastavila je da nosit jelo u nadi da joj taj dan niko neće uzeti ručak. Ili barem otvarati kutiju i uzimati ponešto od njena obroka.

Obavestila je nadređene i ostale kolege o problemu s kojim se bori kako bi se lakše pronašao lopov. Obavestila je i kolege da će im njen suprug rado pripremiti obrok po prihvatljivoj ceni.

Neki od kolega razveselili su se tom mogućnošću, ali ručak trudnice i dalje je bio na meti lopova. Iz Odeljena za upravljanje ljudskim resursima odlučili su da stanu na kraj bezobraznim kolegama te su postavili kamere kako bi ulovili lopova. Pokazalo se da je reč o ženi u srednjim godinama na višoj poziciji koju je čekalo unapređenje. Ipak, umesto toga dobila je otkaz, ispričala je trudnica na Redditu svoju priču, prenosi Metro.

 

Izvor: espreso.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close