NE DAJTE DA VAS PRVI UTISAK OBMANE: Ova 3 horoskopska znaka žive DVOSTRUKIM životom!

NE DAJTE DA VAS PRVI UTISAK OBMANE: Ova 3 horoskopska znaka žive DVOSTRUKIM životom!

Svaka osoba ima svoje tajne, ali određeni znaci zodijaka žive dvostrukim životom. Oni zapravo govore jedno, a misle drugo.

U pitanju su Škorpije, Blizanci i Vage.

Škorpija

Škorpijama vlada Pluton, bog podzemlja, zbog čega su inače tajnovit i misteriozan znak horoskopa. Rođeni u ovom znaku često doživljavaju traume još od rane mladosti, zbog čega imaju jaku intuiciju i empatiju. Škorpija ima potrebu da se potpuno spoji sa drugom osobom i postane opsesivna, a njihova telesna želja neprestano se izražava kroz oči. Njima ne odgovaraju površni odnosi, već vole duboke veze, a ovu ih i „kradljivci duše“. Kada su zaljubljene, Škorpije žele potpuno da kontrolišu stvari.

Blizanac

Blizanci su je promenjljiv znak, koji se nalazi uvek na svim mestima, zbog svoje velike znatiželje. Imaju veliku potrebu sve da znaju i to da dele sa drugima. Blizanci se stalno menjaju i to je potpuno van njihove moći.

Vaga

Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i lepote. Venera je planeta ljubavi i lepote, ali boginja ljubavi je takođe tašta, osvetoljubiva i sebična. Vage u svom životu zapravo žele ravnotežu, a izbegavaju sukobe i mnogo toga drže u sebi. U njima uvek gori vrući bes.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close