Ivana je SNIMILA SVOJ POROĐAJ i sve okačila na Jutjub: Kada se desio OVAJ TRENUTAK, ceo Balkan je plakao sa njom

Ivana je SNIMILA SVOJ POROĐAJ i sve okačila na Jutjub: Kada se desio OVAJ TRENUTAK, ceo Balkan je plakao sa njom

Popularna blogerka snimila je svoj porođaj i detalje podelila sa pratiocima. O njenom snimku bruji Balkan, a vi pogledajte zašto.

Ivana Blažoti Mijoč jedna je od najpopularnijih Jutjuberki sa prostora Hrvatske. Desetine hiljada ljudi redovno je prati na svim društvenim mrežama, a publika ju je verno pratila i kroz celu trudnoću.

A onda je došlo vreme i za porođaj i Ivana je rešila da svoju publiku sa sobom povede i u porođajnu salu.

Suprug Dražen bio je sa njom sve vreme i snimao svaki detalj.

Iz konačne verzije snimka izbacili su sve eksplicitne scene, a ostavili i pripreme za porođaj, i praćenje trudova i ono najvažnije – prvi plač bebe.

Dečak je dobio ime Lenoks, a jedan momenat rasplakao je sve Ivanine pratioce – trenutak kada je Lenoks po prvi put zaplakao na maminim grudeima.

– Ajme, kad sam čula plač i ja sam se malo rasplakala! Divno!! Čestitam vam još jednom i uživajte s malim anđelom!! I tebi svaka čast, kako si sve to odradila bez kapi znoja!

– Ali onaj zvuk, dok Ivana rađa i samo najednom zvuk jednog novog života. Mislim da se rečima ne može opisati ta sreća kad je nešto tvoje u tebi 9 mjseci i sada napokon možeš da ga držiš u naručju, poljubiš ga, zagrliš… Mislim da je to nešto NEOPISIVO. Svaka čast, Ivana, beba je predivna, želim vam svu sreću sveta.

– Kad su počeli jači trudovi, počela sam da plačem i nisam stala do kraja videa… Hrabre smo i snažne mi – žene. I Dražen je divan bio.

To su samo neki od komentara ganutih gledalaca.

 

Izvor: zena.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close