Ženin porođaj je trajao TAČNO 9 MINUTA, a onda se desila stvar zbog koje su SVI U SALI ZANEMELI: Ova slika sada obilazi svet

Ženin porođaj je trajao TAČNO 9 MINUTA, a onda se desila stvar zbog koje su SVI U SALI ZANEMELI: Ova slika sada obilazi svet

– Kada sam video prizor, potpuno sam se zaledio – kaže otac.

Slika ovog zapanjenog tate trenutno obilazi društvene mreže, a evo njegove priče sa porođaja:

Dan pre nego što smo dobili Samaju bili smo u crkvi. Moja žena Tijara nije ni znala da se porođaj bliži, samo je ponavljala mojoj majci da se ne oseća dobro. A to što se „nije osećala dobro“ zapravo su bili trudovi. Uglavnom, tog dana smo proveli jednu manje-više standardnu nedelju.

Kasnije, negde predveče, ispao joj je sluzni čep što me je izbezumilo. Međutim, nismo još krenuli u bolnicu jer smo pretpostavljali da će nas poslati kući i reći da još čekamo. Zato smo rešili da se poštedimo bespotrebnog odlaska i odemo kad procenimo da je krajnje vreme.

Svanuo je ponedeljak, i krenuo sam na posao kada mi je rekla da se ne oseća dobro. Međutim, ipak sam otišao. Tek što sam stigao na posao, Tijara me je pozvala. Pukao joj je vodenjak i morao sam da je vozim u bolnicu.

Porođaj je trajao svega devet minuta, a sa nama je bila i moja majka koja je sve slikala.

Tako je nastala ova neverovatna slika mog izraza lica kada se u jednom trenutku pojavilo lice bebe, a onda se vratilo unutra.

Posle porođaja smo gledali slike i tek onda videli moj izraz lica. Naravno, odmah sam je postavio na društvene mreže.

Inače, sve je u redu i sa Tijarom i bebom, a sada sam ipak glavna zvezda porodice ja, jer slika mog iznenađenog lica kruži internetom.

 

Izvor: zena.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close