Sigurnosna kamera u umetničkoj galeriji je snimila kako OTIMA DETE, a onda je radnik preuzeo stvar u svoje ruke (VIDEO)

Sigurnosna kamera u umetničkoj galeriji je snimila kako OTIMA DETE, a onda je radnik preuzeo stvar u svoje ruke (VIDEO)

Sančezu je to bilo sumnjivo, pa je pratio ženu i dečaka nekoliko blokova, povremeno pitajući dečaka kako poznaje Hečerovu i da li su stvarno u rodu
Policija iz Majamija uhapsila je u ponedeljak ženu koja je iz umetničke galerije otela šestogodišneg dečaka. Ona je otkrivena uz pomoć video snimka sa nadzornih kamera.

Ketrin E. Hečer (50) uhapšena je i optužena za kindapovanje dečaka starog 6 godina iz galerije Svamspejs 4. marta ove godine.

Kako se navodi, dečak je bio u galeriji da poseti vlasnika Olivera Sančeza i njegovu ćerku. Tom prilikom, Hečerova se šunjala iza dečaka, a kada ju je Sančez zamolio da ode, ona je zgrabila mališana tvrdeći kako je on njena porodica.

Sančezu je to bilo sumnjivo, pa je pratio ženu i dečaka nekoliko blokova, povremeno pitajući dečaka kako poznaje Hečerovu i da li su stvarno u rodu.

Kada je mališan naizad rekao kako nije ni u kakvom srodstvu sa njom, Sančez je otrgao dečaka iz ruku Hečerove i otišao je.

Policija Majamija je identifikovala je otmičarku pomoću video snimka, a ispitivanjem optužene su utvrdili da je ona korisnik organizacije koja se brine o beskućnicima.

 

Izvor: srbijadanas.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close