Odveli su osmoro dece u park, pa tek posle 12 sati shvatili da im JEDNO FALI

Odveli su osmoro dece u park, pa tek posle 12 sati shvatili da im JEDNO FALI

alexandre-child-neglect-457

Policija je uhapsila roditelje dvogodišnje devojčice zbog zanemarivanja detetea, kada je utvrđeno da skoro više od 12 sati nisu primetili da su zaboravili dete u parku.

Aolanda Aleksandre (27) i Mekinson Aleksandre (34) sa Floride, roditelji osmoro dece, uhapšeni su u subotu ujutru zbog zanemarivanja jednog od mališana. Kako se navodi, oni su zaboravili dvogodišnju ćerku u parku i više od 12 sati nisu primetili da je nema.

Za to vreme devojčica je lutala parkom gde su je uočili ljudi koji su alarmirali policiju, koja je ubrzo posle toga počečla sa javnim apelom da s epronađu roditelji neimenovane devojčice. Kada su polse više od pola dana, roditelji primetili da im nema deteta, alarmirali su policiju, a kako su izjavili prilikom pisanja izjave, nisu primetili da devojčica nije odsutna.

Kako je navedeno, Jolanda se tokom ispitivanja i davanja izjave tresla i jecala kako ne može da veruje da je zaboravila dete u parku.

NJih dvoje su privedeni, oboma im je bila izrečena kaucija u visini od 3000 dolara, a nakon plaćanja su pušeni da se brane sa slobode.

Takođe, od strane odeljenja za zaštitu dece iz njihovog doma je uklonjeno i na sigurno smešteno još sedmoro dece.

 

Izvor: blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close