SUBOTNJE VEČE SE PRETVORILO U TRAGEDIJU Devojka koja je pala sa krova dok je snimala video nedavno objavila sliku koja LEDI KRV U ŽILAMA

SUBOTNJE VEČE SE PRETVORILO U TRAGEDIJU Devojka koja je pala sa krova dok je snimala video nedavno objavila sliku koja LEDI KRV U ŽILAMA

Devetnaestogodišnja Nišlijka Iva M. tragično je nastradala kada je, prilikom snimanja video-klipa na jednoj višespratnici, pala sa zgrade u noći između subote i nedelje. Međutim, ispostavilo se da ovo nije prvi put da se tinejdžerka fotografisala na opasnim mestima o čemu svedoči njene slike na društvenim mrežama.

Iva je u noći između subote i nedelje, neposredno pre tragedije, boravila sa dvojicom prijatelja na krovu stambene zgrade u Čarnojevićevoj ulici u Nišu.

Međutim, uobičajeno druženje pretvorilo se u tragediju kada je Iva počela da snima koračajući ivicom krova, a trenutak kasnije njeno telo se našlo na pločniku u lokvi krvi.

Inače, profilna fotografija sa jedne od društvenih mreža, koju je tragično nastradale devojka objavila samo nedelju dana pre tragedije takođe je snimljena na jednom od niških krovova, ali u ovom trenutku nije moguće utvrditi da li je u pitanju i mesto sa kog je pala.

Iva je neposredno pre nesreće na krovu boravila sa dvojicom drugara, a jedan od njih je, prema nepotvrđenim informacijama, stanar te zgrade.

 

Izvor: blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close