IZVUKLA DECU IZ AUTOMOBILA SAMO TRENUTAK PRE NEGO ŠTO JE SVE PLANULO: Pogledajte kako je majka neverovatnom BRZINOM izjurila sa dvoje mališana (VIDEO)

IZVUKLA DECU IZ AUTOMOBILA SAMO TRENUTAK PRE NEGO ŠTO JE SVE PLANULO: Pogledajte kako je majka neverovatnom BRZINOM izjurila sa dvoje mališana (VIDEO)

Užasavaju trenutak kada je mlada majka izvukla svoje dvoje dece iz automobila samo nekoliko sekundi pre nego što je planuo, uhvaćen je na kameri.

Ketrin Majes iz Kanbere je srećna što je decu spasla nakon što se njen automobil napunio dimom pre nego što je eksplodirao i zapalio se.

Ona je imala problema sa svojim akumulatorom, pa je odlučila da kupi rezervni koji će držati u kolima i priključiti ga kada bude potrebno.

Dok je, prošlog petka, vozila svoje dvoje dece, od četiri godine i od pet meseci, rezervni akumulator se sam od sebe otvorio uz šištanje i dim.

„Brzo sam izvela Tomija napolje i, dok sam to radila, akumulator je eksplodirao. Kabina se napunila ogromnom količinom dima, a auto je počela da zahvata vatra“, napisala je ona u postu na Fejsbuku.

Ketrin se potom vratila po svoje drugo dete, koje je ostalo u vozilu punom dima. Samo nekoliko sekundi pošto ga je izvukla, automobil je zahvatio plamen.

„Ovo je snažno upozorenje da je život kratak i da kraj može doći za samo nekoliko minuta, kao i na to da su životi mnogo značajniji od imovine“, napisala je ona.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close