DRAMA NA VELIKOM ODMORU: Pas ugrizao učenika u dvorištu škole, hitno prebačen u KC Niš

DRAMA NA VELIKOM ODMORU: Pas ugrizao učenika u dvorištu škole, hitno prebačen u KC Niš

Kako saznajemo, pas je dečaka ujeo za butinu, a zbog obilnog krvarenja mališan je hitno prebačen na Dečiju hiruršku kliniku Kliničkog centra u Niš

ČETRNAESTOGODIŠNjEG učenika Osnovne škole „Čegar“ u Nišu u sredu je na velikom odmoru ujeo pas iz komšiluka koji se odvezao i preskočio ogradu i uleteo u školsko dvorište. Kako saznajemo, pas je dečaka ujeo za butinu, a zbog obilnog krvarenja mališan je hitno prebačen na Dečiju hiruršku kliniku Kliničkog centra u Niš.

– Nezgoda se dogodila za vreme prvog velikog odmora nešto posle 9 sati. Mi smo preduzeli odmah sve potrebne radnje, pozvali Hitnu pomoć i policiju. Mališan je krvario, ali sigurno nije životno ugrožen, a Hitna ga je prevezla na kliniku radi preventive i verovatno davanja zaštite protiv besnila, kaže direktor škole „Čegar“ Goran Dinić. On dodaje da je na lice mesta odmah stigla i komunalna policija koja je pronašla vlasnika psa koji je potvrdio da je pas njegov, te da je uglavnom vezan u dvorištu, ali je verovatno ovom prilikom pokidao lanac i prešao do škole.

O slučaju su odmah obavešteni i roditelji dečaka i školska uprava u Nišu.

 

Izvor: novosti.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close