POGLEDAJTE ŠOK-SNIMAK IZ MIRIJEVA KOJI JE NA TV DIGAO SRBIJU NA NOGE: Majka dala po gasu, a dete nevezano sedi na prozoru?! (VIDEO)

POGLEDAJTE ŠOK-SNIMAK IZ MIRIJEVA KOJI JE NA TV DIGAO SRBIJU NA NOGE: Majka dala po gasu, a dete nevezano sedi na prozoru?! (VIDEO)

BEOGRAD – Majka vozi li vozi, a dete nevezano sedi na zadnjem prozoru automobila i maše svima redom na ulici?!

Nije scena iz filma nego sa šokantnog snimka navodno napravljenog u beogradskom naselju Mirijevo na kojem se vidi kako dete do pola visi kroz zadnji desni prozor automobila…

Ovaj šokantan video od nekoliko sekundi prikazan je jutros u okviru jutarnjeg programa TV Prva. Snimak je navodno napravljen u Mirijevskom bulevaru pri brzini, po laičkoj proceni, od oko 50 na sat.

Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja tim povodom je jutros rekao da ovo nažalost nije izolovan slučaj i da je to jedan od razloga zašto je novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja zabranjeno da bilo koji deo tela viri iz vozila.

– Apsolutno viđamo te situacije gde se putnici voze na takav način, da im deo tela viri i da u nekim trenucima dođe do udesa sa smrtnim ishodom – ističe on.

Na pitanje da li bi policija trebalo da reaguje zbog ovog snimka, Božović kaže da bi „trebalo, ukoliko ima pouzdanih dokaza, odnosno ukoliko se utvrdi da je snimak pouzdan“.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close