IMPOTENCIJA JE NEUGODAN PROBLEM OD KOG PATI VEĆI DEO POPULACIJE: Rešite ga se na ovaj sasvim prirodan način!

IMPOTENCIJA JE NEUGODAN PROBLEM OD KOG PATI VEĆI DEO POPULACIJE: Rešite ga se na ovaj sasvim prirodan način!

Ukoliko imate neki od navedenih problema, ne očajavajte, jer mi imamo sjajan i 100% prirodan predlog za vas

Statistike su pokazale da sve više muškaraca mlađih od 40 godina ima problem sa seksualnim funkcionisanjem.

U Srbiji, svaki peti muškarac ima problem ove vrste. Šta je to što utiče na javljanje ove disfunkcije?

Ove poražavajuće brojke uzrokovane su modernim načinom života, koji je prepun stresa i neizvesnosti. Visoki zahtevi kao što su posao, obaveze i neizvesna materijalna situacija najčešće su izvor stresa kod muškaraca. Pod velikim stresom muškarci postaju preopterećeni, odsutni i dekoncentrisani pa su i njihove performanse u krevetu takve: nemaju želju, erekcija je slaba i kratko traje. Ovo stanje naziva se psihološkom impotencijom, a prisutna je i kod mlađih muškaraca koji su inače u potpunosti zdravi.

Glavni simptomi psihološke impotencije su prisutnost erekcije sve dok ne dođe do seksa, koja onda naglo splašnjava ili se jednostavno gubi bez obzira na to koliko je partnerka privlačna. Kada se jednom dogodi neuspeh u krevetu, to može da dovede do straha od novog neuspeha, što dodatno pojačava stres i nervozu, te vodi daljim neuspesima.

Osim ličnog nezadovoljstva i straha, slaba potencija može da utiče i na partnerku. Nezadovoljavajuća potencija nateraće vašu partnerku da se pita o tome da li je do nje, da li je prestala da vam bude privlačna, te da li je i dalje voljena. Te misli nekada čak znaju da odvedu i do zaključka da joj niste verni, te da joj je to razlog slabe potencije.

Ukoliko imate neki od navedenih problema, ne očajavajte, jer mi imamo sjajan i 100% prirodan predlog za vas.

Med za potenciju sredstvo je za potenciju koje mogu da koriste i muškarci i žene. Garantovano je najbolji prirodni preparat koji ima savršeno jak, lep nadražaj i efekat kod jačanja libida, poboljšava erekciju i omogućava da imate duži odnos.

Ovaj proizvod poseduje dozvole i sertifikate od strane farmaceutskog fakulteta, te Ministarstva zdravlja republike Srbije.

 

Izvor: espreso.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close