MLADI KOMŠIJA JE PITAO DA SE ISTUŠIRA KOD NJE, TAKO JE POČELO: Ispovest žene koja više ne voli muža užasnula sve

MLADI KOMŠIJA JE PITAO DA SE ISTUŠIRA KOD NJE, TAKO JE POČELO: Ispovest žene koja više ne voli muža užasnula sve

Nedavno se pored njih doselila nova porodica koja ima sina od 19 godina koji izgleda jako dobro…

Iako je u braku dugi niz godina, nije zadovoljna.

Sada se upustila u seksualne odnose sa svojim komšijom tinejdžerom, a ne zna šta da uradi pa je za savet pitala savetnicu portala The Sun, Deidre.

NI VIJAGRA MU NE POMAŽE! Žena očajna zbog muževog problema u krevetu, pa iznela ŠOKANTNO PRIZNANJE

Kaže kako je njen muž odličan otac, ali s obzirom na to da im u zadnje vreme ćerke ne provode puno vremena kod kuće, oseća se kao da je zaglavila sa svojim mužem.

– Ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikada ne želi raditi ništa u društvu drugih ljudi. Nikada me ne vodi nigde. Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda ne može gledati sport na televiziji.

Osim toga, ni seksualan život im nije dobar. Imaju odnose samo jednom u dve nedelje i to subotom, a kada je gotov jednostavno zaspi pored nje.

Nedavno se pored njih doselila nova porodica koja ima sina od 19 godina koji izgleda jako dobro.

– Dečko ima lepo telo i podseća me na mojeg muža kada je bio mlađi. Jednog je dana ostao zaključan van svoje kuće i pitao me može li se istuširati kod mene, na što sam pristala. Donela sam mu peškir, a on je stajao go ispred tuš kabine. Okrenuo se prema meni i poljubila sam ga.

Priznao joj je kako mu se sviđala od prvog dana i vrlo brzo su završili u krevetu. Otada se svaki dan viđaju. Muž joj radi do kasno, a ćerke joj nisu kući.

Kaže kako je srećna, ali ne zna šta da dalje da uradi . Deidre joj rekla:

– Ako se ovo nastavi, ne postoji srećan kraj. Možete li zamisliti šta će vaše ćerke reći ili vaš muž? Brak pun strasti i ljubavi se ne događa sam od sebe, za njega se treba potruditi. Prekinite s aferom. Recite mužu da ste nesrećni i poradite na vašem odnosu.

 

Izvor: espreso.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close