Dečaci oteli auto, pa uleteli u dvorište prepuno dece

Dečaci oteli auto, pa uleteli u dvorište prepuno dece

etvorica dečaka, ne straijih od 15 godina, automobilom marke jugo zabili su se u dvorište jedne porodične kuće u Sedmoj ulici u naselju Rade Žunić u Leskovcu koje je u tom trenutku bilo prepuno dece, a na sreću niko nije povređen.

Kako tvrde očevici, dečaci su odmah pobegli sa lica mesta i ostavili automobil, a tamo je u ovom trenutku policija koja vrši uviđaj i utvrđuje da li je jugo ukraden ili su ga dečaci “pozajmili” od svojih rodtelja bez njihovog znanja.

Radnici vređali porodicu poginulog kolege

GORI INTERNET ZBOG STATUSA SRPSKOG DOKTORA: Ukoliko budete IMALI SREĆE, njegovih 25 stavki će vam rešiti SVE ŽIVOTNE PROBLEME, a pre svega bićete zdravi (FOTO)

“Sumnjamo da su auto oteli jer se jedan od njih vratio i pokupio mobilni koji je zaboravio u automobilu, pa ponovo pobegao, pre nego što je došla policija. Sreća pa niko nije povređen jer je dvorište kod komšije, u koje su upali, bilo prepuno njegove i komšijske dece koja su se tu igrala. Ma, mogli su i oni da se povrede. Deca su to”, komentariše za juGmediu meštanin ove ulice koji je svedok incidenta i koji nam je poslao fotografije sa lica mesta.

Dečaci su ušli u ovu ulicu automobilom pod brzinom od preko 50 na sat, izbegli da udare u parkiran traaktor i zabili se u gvozdenu pokretnu ogradu koju su od saline udarca odvalili iz ležišta. Nakon udarca, u dvorištu je nastala vriska uplašene dece i njihovih roditelja koji su pozvali policiju.

Izvor: jugmedia.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close